Primeur: Coca-Cola gaat voor alcoholische versie van zijn zwart goedje

Niets nieuws, we horen het je al denken. Echter, we hebben het deze keer niet over een ‘mazout’, Bacardi-Cola, Whisky-Cola of andere mix. Het bekendste frisdrankmerk gaat zelf een alcoholische versie van zijn populair zwart goedje op de markt brengen. Een frisse cola als pint…wij zijn alvast fan!

Helaas voor ons zijn het de marketingbonzen van Coca-Cola Japan die achter dit idee zitten. Het nieuwe drankje zal gaan om een ‘Chu-Hi’ drink, waar gespeeld is met shōchū spirit, een bekend Japans pintje. De kans dat het alcoholisch goedje dan ook tot in onze contreien over de toonbank zal gaan is bijzonder klein. Gelukkig bestaan er genoeg sites die goederen op één dag van de ene verschepen naar de andere kant van de wereld. tenzij dit een ongeëvenaard succes kent, dan zullen we snel de Coca-Cola pint in onze winkelrekken zien liggen.
Cover: Pinterest

You May Also Like

Tijd voor een Dark 'n' Stormy!

Broeierig heet, dorstig weer en zin in een cocktail? Whatmatters is er om een ...

Helemaal high van cacao!

Paddenstoelen, pillen, poeder, noem maar op, we gebruiken het zelf niet, maar weten het ...

3 keer de voetjes onder tafel in West-Vlaanderen

West-Vlaanderen voor de Whatmatters redactie is het een eindje karren, maar voor een geweldige ...

Hosting door Fraai