Prachtige luchtbeelden van een ondergesneeuwd Rome

Eens om de zoveel jaren is het prijs in Rome…dan dwarrelen er sneeuwvlokken neer en wordt de prachtige historische en culturele stad met een een rijke geschiedenis nog mooier. Net als in ons land valt het leven bij de minste sneeuwvlok helemaal stil. Scholen gaan dicht, bussen rijden niet uit, Italianen die verkiezen om hun espresso thuis te nuttigen in plaats van onderweg naar het werk en de Vespa’s blijven op stal.

Wel een verschil met zes jaar geleden, toen het voor het laatst had gesneeuwd, is het feit drones stilaan netjes ingeburgerd zijn als het gaat om heerlijke beelden te schieten. Bij deze, voor het eerst, mooi geschoten drone-beelden uit de nog mooiere hoofdstad van Italië.

You May Also Like

Voor 40.000$ per nacht logeer je als een hollywoodster op dit eiland naast Ibiza

Het paradijselijke Tagomago is een superklein en erg mooi privé-eilandje naast Ibiza en op ...

Voor Donza naar Deinze

Dat België een heel stuk groter is dan Antwerpen, dat beseffen we maar al ...

5x luxe alpine resorts

Op zoek naar een unieke ervaring tijdens je volgende ski trip? Wat dacht je ...

Hosting door Fraai