Prachtige luchtbeelden van een ondergesneeuwd Rome

Eens om de zoveel jaren is het prijs in Rome…dan dwarrelen er sneeuwvlokken neer en wordt de prachtige historische en culturele stad met een een rijke geschiedenis nog mooier. Net als in ons land valt het leven bij de minste sneeuwvlok helemaal stil. Scholen gaan dicht, bussen rijden niet uit, Italianen die verkiezen om hun espresso thuis te nuttigen in plaats van onderweg naar het werk en de Vespa’s blijven op stal.

Wel een verschil met zes jaar geleden, toen het voor het laatst had gesneeuwd, is het feit drones stilaan netjes ingeburgerd zijn als het gaat om heerlijke beelden te schieten. Bij deze, voor het eerst, mooi geschoten drone-beelden uit de nog mooiere hoofdstad van Italië.

You May Also Like

6 cocktailbars om uit te proberen!

Dat we bij Whatmatters wel een cocktail lusten bleek vast al uit eerdere artikels. ...

Mancave The Hub…jouw toevluchtsoord tijdens het shoppen

Eindelijk…zonder zeuren mee naar de solden… “Schat, we gaan naar het Shopping Center en ...

Carcasse by Atelier Dierendonck

Zijn jullie na een klein half jaar nu helemaal het Noorden kwijt bij Whatmatters? ...

Hosting door Fraai