OPNIEUW LEGERDIENST met dank aan deze raketten!

Waar moeten wij ons opnieuw aanbieden? 

Eerst een heel klein beetje geschiedenis.

De dienstplicht of militaire dienst is de verplichting tot het tijdelijk vervullen van werkzaamheden door (een deel van) de bevolking, meestal was dit gewoon een tijdlang verplicht deel uitmaken van de krijgsmacht. In 1992 werd de dienstplicht onder voormalig minister Leo Delcroix opgeschort en sindsdien worden er geen dienstplichtigen meer opgeroepen. De dienstplichtwet is niet meer van toepassing op lichtingen na die van 1993 en zo zwaaiden op 5 februari 1995 de laatste dienstplichtigen af.

Gelukkig horen we jullie al zeggen? Wel nee…als onze krijgsmacht even knappe raketten inzet als die uit Israël, zouden we er gerust een jaar mee op bivak willen gaan. Israël kent wel een hoop mooie meiden en aangezien elke burger daar 2 jaar dienstplicht MOET vervullen, lopen er dus ook een heel aantal knappe pareltjes rond bij de Israëlische defensie.

Iets in ons zegt dat er geen conflict in het Midden-Oosten meer zou zijn als we deze raketten inzetten…

You May Also Like

Nadal de Vries maakt jouw maandag erg warm

Hartverwarmend Terwijl storm Dennis door het land raasde gingen wij op zoek naar wat ...

Van alle Temptation verleidsters heeft de rosse de meest pikante Instagram

Ros goed… Euh…poept goed? Wél, na drie afleveringen kunnen wij, of beter de heren op ...

Met deugnietje Emily Ratajkowski gaan we heet het weekend in

In tegenstelling tot de weersvoorspellingen… Dat Emily Ratajkowski een knap ding is waar we geregeld ...

Hosting door Fraai