OPNIEUW LEGERDIENST met dank aan deze raketten!

Waar moeten wij ons opnieuw aanbieden? 

Eerst een heel klein beetje geschiedenis.

De dienstplicht of militaire dienst is de verplichting tot het tijdelijk vervullen van werkzaamheden door (een deel van) de bevolking, meestal was dit gewoon een tijdlang verplicht deel uitmaken van de krijgsmacht. In 1992 werd de dienstplicht onder voormalig minister Leo Delcroix opgeschort en sindsdien worden er geen dienstplichtigen meer opgeroepen. De dienstplichtwet is niet meer van toepassing op lichtingen na die van 1993 en zo zwaaiden op 5 februari 1995 de laatste dienstplichtigen af.

Gelukkig horen we jullie al zeggen? Wel nee…als onze krijgsmacht even knappe raketten inzet als die uit Israël, zouden we er gerust een jaar mee op bivak willen gaan. Israël kent wel een hoop mooie meiden en aangezien elke burger daar 2 jaar dienstplicht MOET vervullen, lopen er dus ook een heel aantal knappe pareltjes rond bij de Israëlische defensie.

Iets in ons zegt dat er geen conflict in het Midden-Oosten meer zou zijn als we deze raketten inzetten…

You May Also Like

Is Jocelyn Chew de nieuwe vriendin van rapper Diddy?

Ooit willen weten hoe een een mix tussen een Chinese en een Ijslander er ...

Olga toont ons de beste #bottlecapchallenge tot zover

Vergeet de heelkick van Zlatan… De #bottlecapchallenge…indien je geen vakantie hebt genomen op sociale ...

Knapperd en open boek Catalina Jacobs leggen we graag op onze rooster

Niet om op te eten natuurlijk…hoewel…we kunnen ook niet ontkennen dat ze er erg ...

Hosting door Fraai