Vier Vaderdag in stijl met deze toffe stuff!

6u35…de wekker ging. Een blik op de smartphone leert ons dat het vandaag 19 maart is, ook wel eens Vaderdag. Voor zij die al koters hebben rondlopen, ongetwijfeld de dag dat deze kleine rekels straks met wat knutselwerkjes thuis komen. Maar heb je zelf al aan je vader gedacht? Of wil je je vrouw, lief, bijslaap stiekem laten weten wat jijzelf wel graag voor vaderdag zou willen? Wij maakten samen met de heren van Luxury For Men een toffe selectie!

The Ultimate Luxury Box is met veel aandacht en zorg samengesteld en komt tegemoet aan de noden en interesses van de moderne man. De hardwerkende levensgenieter die een stijlvolle uitstraling hoog in het vaandel draagt. De hard werkende man die altijd op zoek is naar slimme luxe die het leven wat aangenamer maakt maar ook kan genieten van een heerlijk glas Lux Sparkling. Want luxe zit in de details en in het moment. Deze box bestaat uit een aantal fashion items die je garderobe meteen een mooie upgrade geven voor een prijs van 138€.

Met deze Message On A Bottle Of Gin is jouw geschenk niet alleen uniek, maar ook bijzonder origineel. Laat het etiket bedrukken met een door jou gekozen naam en jij komt beslist met het persoonlijkste cadeau ooit aanzetten. Wedden dat straks iedereen er eentje wilt? Deze editie in Art Nouveau stijl steelt gegarandeerd de show. Zijn stijlvolle, sobere design heeft een vleugje nostalgie en straalt klasse uit. Ook leuk: doe jezelf een fles cadeau en serveer je gasten voortaan je eigen gin!

Gedistilleerd in een koperen ketel in de achterkamer van een verborgen Belgische stokerij met granen die werden geoogst op lokale boerderijen. Deze small batch gin is verrijkt met frisse aroma’s van vlierbloesem en andere ongewone botanicals die hem een gewaagd en verkwikkend karakter geven met een prachtig zoete en pittige smaak. Geniet van elke slok van deze unieke fles, met passie en dit voor 39,99€

Deze stijlvolle aktetas is gemaakt van hoogwaardig, plantaardig gelooid leer. Het kalfsleer is voorzien van een textuur die de tas een bijzonder unieke en strakke look geeft. De beige suède binnenvoering is een subtiele eyecatcher en geeft de tas dat beetje ‘extra’.

Deze zakelijke tas heeft bovendien een praktisch interieur met verschillende compartimenten en een afneembare, verstelbare schouderriem. De Lancaster Mathias biedt voldoende bescherming voor laptops tot 16,4”. Kostprijs, 225€
Je ziet, in elke prijscategorie heb je fantastische items om je vader of jezelf te laten verrassen. Uiteraard zijn er nog honderden andere dingen die je kan vinden… één adres… Luxury For Men.
 
 

You May Also Like

Mujjo voor je iPhone 7

Je peperdure iPhone beschermen is uiterst verstandig. Je kan natuurlijk zoals onderstaande redacteur opteren ...

Nike komt met een stylish Air Jordan!

De Air Jordan zal altijd een klassieker zijn en dat is iets wat Nike zeker niet ...

Lebeau-Courally: pure luxe uit Luik

Dat Lebeau-Courally een merk is met wat grandeur en een verleden, dat is een ...

Hosting door Fraai