Ook in april houdt Netflix je in de sofa met deze heerlijke (nieuwe) TV-series

Aprilse grillen? Geen nood…terwijl de cafébaas om de hoek ongeduldig wacht op beter weer om zijn zomerterras boven te halen, hang jij lekker languit op de bank met genoeg cola en chips om een dagje bingewatching aan te gaan. April brengt dan ook nieuw materiaal voor de ‘Netflixers’ onder ons. Wij selecteerde volgende drie TV-series onder de categorie ‘Must-Se’.

1 The Alienist, seizoen 1

Een compleet nieuwe serie die sowieso over de tong zal gaan. The Alienist staat vanaf 19 april op Netflix en we weten nu al dat dit een echte voltreffer gaat zijn. Deze psychologische thrillerserie speelt zich af in New York aan het einde van de negentiende eeuw en is gebaseerd op het award-winnende boek van Caleb Carr. Laszlo Kreizler (gespeeld door Daniel Brühl die we nog kennen uit Inglourious Basterds) is een briljante en obsessieve kerel die wordt ingezet in de jacht op een ritualistische moordenaar die het gemunt heeft op straatkinderen.

2 3%, seizoen 2

Voor het tweede seizoen van 3% moet je wachten tot 27 april. Deze Braziliaanse sci-fiserie waarin een elite van slechts 3% van de mensheid in luxe kan leven zal je alvast niet teleurstellen.

3 Le Casa de Papel, seizoen 2

Zij die de eerste reeks van Le Casa de Papel gezien hebben, kunnen alvast niet wachten op 6 april, de dag dat ze de tweede reeks wordt afgetrapt. Komt er nu eindelijk een antwoord op het abrupte einde van het eerste seizoen? Zal de Spaanse bende onder leiding van El Profesor de grootste overval ooit uitvoeren? Kijken…dat is het enige juiste antwoord.

You May Also Like

Melissa, de nieuwste ster uit 'The Sky is The Limit'!

“Sterren komen, sterren gaan…alleen Elvis blijft bestaan”…Toepasselijker kon het liedje tijdens ons ritje naar ...

Op date met Joke Van de Velde? Het kan!

Ooit al eens de kans gehad om een (ex-) Miss België te ontmoeten? Wij, ...

Undercoverreportage Film: Deel II: "Figuranten aan het woord"

Vorige week konden jullie in ons eerste deel van onze undercoverreportage alvast kennismaken met ...

Hosting door Fraai