Ontspanning troef! Lidl komt met goedkope jacuzzi!

Eerlijke jongens we zijn, moeten we bekennen tot op de dag van vandaag nog geen voet in de Lidl te hebben gezet. Het nog steeds (onterecht blijkt nu) vermoeden dat ze enkel huismerken hebben en dus niet ‘The real stuff’, zijnde Coca Cola, Leo-wafels, Stella Artois, Nutella (ja, we moeten soms nog eens een boke met choco eten),…deed ons eerder onze inkopen doen bij de meer courantere winkelketens. Maar, heren van Lidl, we komen erop terug en zijn grote fans van jullie geworden!
Uiteraard hebben wij als bloggers/redacteurs/influencers/online marketeers (that’s in the name) wel eens nood aan een beetje ontspanning om de deadlines waarmee wij dagelijks geconfronteerd worden van ons af te schudden. En ja, heren en dames van Lidl, jullie gaan ons deze geven met deze heerlijke, budgetvriendelijke jacuzzi! Ideaal hebbedingetje in ons net aangekocht nieuw stulpje.

Wie, net als ondergetekende, altijd al een jacuzzi wou maar er geen duizenden Roebels wou voor neertellen, kan vanaf 29 maart op de website van Lidl een opblaasbare jacuzzi scoren voor amper €289. In de winkel zelf, is hij beschikbaar vanaf 28 mei maar iets doet ons vermoeden dat je hiervoor zal moeten kamperen voor de deur om hem effectief mee naar huis te kunnen nemen.
De jacuzzi is zowel binnen als buiten te gebruiken en heeft plaats voor vier personen. Ideaal voor een avondje vertier, inclusief bubbels! Wij willen hem alvast even testen…Lidl, jullie kennen ons adres!

You May Also Like

Een stukje Porsche 911 GT3

Nog altijd aan het dromen van een Porsche, maar de roebeltjes ontbreken? Niet getreurd, ...

Moon: je zwevende camera voor in huis

Ben je geregeld van huis en wil je je vrouw in het oog houden? ...

The Mansquare: het walhalla voor de man l The Gentleman's Fair

Ben je de trotse bezitter van een echte mancave, maar kan je nog wat ...

Hosting door Fraai