Olympisch schaatskampioene wil voor 50.000€ in Playboy

Als we spreken over Olympisch goud tijdens de Winterspelen in Pyeongchang moeten we als Belg even passen. Verder dan 1 zilveren medaille zijn wij nog niet geraakt. Voor goud moeten we dus even de grens over naar onze Noorderburen in Nederland, een (schaats)land waar de medailles als het ware in de bomen groeien. En dat de schaatsers soms ook gewoon erg ravissante meiden zijn, nemen we er maar al te graag bij. Zo ook de piepjonge Suzanne Schulting. Niet alleen trok haar glansrol op de schaatspiste onze aandacht, ook haar bloedheet en ravissante uiterlijk deed het ijs smelten als sneeuw voor de zon.

En het kan er alleen maar beter op worden. Ze zegt niet neen tegen een streepje naakt. Op het YouTube-kanaal Club Hub geeft deze knapperd aan dat ze voor 50.000 euro wel naakt zou gaan. Wijlen Hugh Hefner zou zo maar eens komen te verrijzen tijdens deze paasdagen.

Verder werd er ook nog wat geleuterd over haar billen, seks in het Olympisch dorp en andere pikante onderwerpen. Een toffe babbel dus! Soit, wij zien het alvast helemaal zitten, nu Playboy nog!

<

Cover: Instagram/Neeke Wassenbergh-Smit

You May Also Like

5 dingen die u nog niet wist over Kendrick Lamar

De beste rapper/hiphop artiest van de Verenigde Staten? Ongetwijfeld Kendrick Lamar, het geweten van ...

Knappe MILF laat zien waarom wij wel van Rusland houden

Geef ze de Nobelprijs voor de vrede We kunnen er niet omheen. De Russen ...

Actrice Home & Away daagt (tevergeefs) Instagram naakt uit

Dat Renée’s durvertjes zijn, dat weten we ondertussen wel uit ervaring. Het lief van ...

Hosting door Fraai