Ode aan de vrouw op Internationale Vrouwendag!

8 maart 2018, we tekenen present vandaag. Het is Internationale Vrouwendag en dat moeten wij mannen vieren! Of toch niet? Is één dag in het jaar niet een beetje beledigend voor zij die van Venus komen? Wil dit zeggen dat de overige 364 dagen dit jaar allemaal mannendagen zijn?
Terwijl over heel de wereld feministen nog altijd in hevige catfights verwikkeld zijn, elkaars haren uitrukken, de haren onder de oksels laten staan,  op sociale media de #metoo’s loslaten, presidenten het vuur aan de schenen leggen,… om tegen 2030 (!) evenveel kansen te krijgen als mannen om mee te beslissen binnen de politiek, de economie en het openbare leven…(het thema dit jaar nvdr), kijken wij gewoon wat plaatjes om te beseffen waarom wij vrouwen adoreren…wit, zwart, geel, dik, dun, lang, kort, oud of jong…wat zouden wij doen zonder? Correct, NIETS!
Credits: Pinterest
 
 

You May Also Like

Cristina Buccino: één en al furie!

Italiaans wat een taal! Maar niet alleen de taal is meer dan middelmatig, het ...

Vergeet Kate Moss, hier is het zusje!

Wat als je grote zus jarenlang ’s werelds bekendste fotomodel was en je zelf ...

Zet het weekend bruisend in! strEAT (XXL) in het FelixPakhuis

Helaas leven we niet in Miami, Bahama’s of tellen we ons geld niet op ...

Hosting door Fraai