Ode aan de vrouw op Internationale Vrouwendag!

8 maart 2018, we tekenen present vandaag. Het is Internationale Vrouwendag en dat moeten wij mannen vieren! Of toch niet? Is één dag in het jaar niet een beetje beledigend voor zij die van Venus komen? Wil dit zeggen dat de overige 364 dagen dit jaar allemaal mannendagen zijn?
Terwijl over heel de wereld feministen nog altijd in hevige catfights verwikkeld zijn, elkaars haren uitrukken, de haren onder de oksels laten staan,  op sociale media de #metoo’s loslaten, presidenten het vuur aan de schenen leggen,… om tegen 2030 (!) evenveel kansen te krijgen als mannen om mee te beslissen binnen de politiek, de economie en het openbare leven…(het thema dit jaar nvdr), kijken wij gewoon wat plaatjes om te beseffen waarom wij vrouwen adoreren…wit, zwart, geel, dik, dun, lang, kort, oud of jong…wat zouden wij doen zonder? Correct, NIETS!
Credits: Pinterest
 
 

You May Also Like

Wordt één van deze dames de nieuwe Gouden Pump?

Wie zal er in januari Bo Hulst opvolgen als de mooiste, knapste, interessantste, heetste, tofste, ...

Veel fitter dan Noëlle de Mey maken ze ze niet!

Zelf zijn we lang niet meer zo fit als we ooit geweest zijn. Wat ...

Deze knapperd heeft een plaatsje veroverd in de Victoria's Secret Fashion Show 2018

De meeste dromen zijn bedrog…maar toen ze wakker werd… Dan droomt ze nog! Barbara ...

Hosting door Fraai