Voel je Lara Croft en ontsnap uit de 'Tomb Raider' Escape Room

Het wordt een hype…escape rooms die je meenemen in het verhaal van een echte film. Onlangs hadden we het nog uitgebreid over de ‘SAW Escape Room’, wel, het is in ieder geval een bron van inspiratie geweest voor de mannen van Warner Bros want zij gaan komende vrijdag, 9 maart, in Londen een echte Lara Croft ‘Tomb Raider’-escape room openen.
Aanleiding van deze opening is uiteraard de lancering van de nieuwe Lara Croft film die in de loop van deze maand in de bioscoopzalen zal verschijnen. Doel van deze escape room is, u raadt het al, ontsnappen. Hoe? Door binnen het half uur over drie verdiepingen puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen. Tussendoor geniet je van de vele specials effects én decorstukken die echt in de film zijn gebruikt.
Voor je alvast met je hele team op het werk een ticketje Londen boekt, je kan enkel toegangstickets voor deze (helaas tijdelijke) escape room winnen. Hoe? Via de site van Warner Bros! Succes!

You May Also Like

Baobab Beach Club, een POP-UP oase in De Kempen

Onder het motto: “Veel plezier hebben ze dit jaar niet gekregen in ’t Kuipje, ...

Whatmaters on Boat-Tour: Met Motorola op jacht Evanna

Whatmatters Late Night… Noem de bekendste boot van Vlaanderen en waar tot een paar ...

Ook dit was Black Friday! Crazy Fights!

We kunnen er niet om heen dit weekend. Ook in België is Black Friday ...

Hosting door Fraai