Voel je Lara Croft en ontsnap uit de 'Tomb Raider' Escape Room

Het wordt een hype…escape rooms die je meenemen in het verhaal van een echte film. Onlangs hadden we het nog uitgebreid over de ‘SAW Escape Room’, wel, het is in ieder geval een bron van inspiratie geweest voor de mannen van Warner Bros want zij gaan komende vrijdag, 9 maart, in Londen een echte Lara Croft ‘Tomb Raider’-escape room openen.
Aanleiding van deze opening is uiteraard de lancering van de nieuwe Lara Croft film die in de loop van deze maand in de bioscoopzalen zal verschijnen. Doel van deze escape room is, u raadt het al, ontsnappen. Hoe? Door binnen het half uur over drie verdiepingen puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen. Tussendoor geniet je van de vele specials effects én decorstukken die echt in de film zijn gebruikt.
Voor je alvast met je hele team op het werk een ticketje Londen boekt, je kan enkel toegangstickets voor deze (helaas tijdelijke) escape room winnen. Hoe? Via de site van Warner Bros! Succes!

You May Also Like

Festivaltip: The Day Before Tomorrow (win 3 duotickets)

Een traditie die we niet willen missen  Nog geen plannen op de vooravond (of ...

Het bruist van de creativiteit op US BY NIGHT

Het ene weekend is nog niet om, of we zitten al met ons hoofd ...

Fyre Festival, festivallen met topmodellen!

We zijn nog maar twee dagen terug van Snowbombing festival in Mayrhofen Oostenrijk of ...

Hosting door Fraai