Nieuw speeltje Vladimir Poetin is een bom!

En neen, hiermee gaat hij geen wereldoorlog ontketenen.
Voetbalfans weten dat het WK van Rusland eraan komt. En wie WK zegt, weet tegelijk dat er ambassadeurs moeten zijn. Rusland gaat een stapje verder en zet zowaar een ambassadrice in, de verschrikkelijk ravissante en ex-Miss Rusland, Victoria Lopyreva.

Onze bronnen, die notabene hun lijf en leden riskeerden voor wat research, in Moskou lieten ons alvast weten dat het niet toevallig is dat net zij de officiële ambassadrice is geworden. Dit model danst namelijk naar de pijpen (is dit ook een werkwoord?) van de Russische president en trommelde onlangs nog haar 1,8 miljoen volgers op Instagram op om voor Vladimir Poetin te stemmen tijdens zijn, uiteraard gewonnen, verkiezingen.

Onze bronnen, die volgens onze laatste berichten nog steeds niet gevonden waren door de KGB, gaven ons ook het Instagramprofiel nog mee. Als je nog een extra reden zoekt om onze Rode Duivels aan te moedigen in Rusland komende zomer, laat dit er dan eentje zijn!

You May Also Like

De stevige billen van fitgirl Anna Nyström

Ben jij net als ons een billenman? Dan kan je ongetwijfeld Anna Nyström ook ...

Sneller dan knappe Hanne Claes wordt het vandaag niet!

Of hoe we achter de feiten aanlopen… En die feiten heten Hanne Claes. Terwijl wij ...

Thé Dansant met knapperd Demi Willemsen

Thé Dansant…neen, we zijn niet afgesproken op een schrale studentenfuif! TD betekent ook een danspartij ...

Hosting door Fraai