Mooier dan Charlotte McKinney wordt het vandaag niet!

De eerste zonnestralen priemen de nodige vitamine D op ons lijf en dit maakt het alvast een mooie dag. En het wordt nog mooier en heter als we er Charlotte McKinney bijhalen. Hoewel er in haar verleden enkele donkere wolken de zon verdreven, straalt ze nu als nooit tevoren!

Charlotte McKinney werd ook wel eens ‘de nieuwe Kate Upton’ genoemd maar die status heeft ze al lang een plaats in het verleden gegeven. Als tiener echter, kende deze knapperd niet zo’n bijster gelukkige tijd. Ze stopte op school toen ze zeventien was na vele pesterijen. Pesterijen?  “Omdat mijn borsten groter waren dan die van andere meisjes”, zo vertelde ze ooit aan Esquire Magazine. “Ze konden het niet verkroppen dat ik meer aandacht van de jongens op school kreeg dan zij. Terwijl zij, die pesters dus, steeds de nieuwste mode droegen en hun uiterlijk tot in de puntjes verzorgden en ik er maar bij liep in iets dat ik comfortabel vond. Je zal me dan ook niet terugvinden op pakweg de Fashion Week.”

Niet op de Fashion Week…wel op een strand in bikini of in lingerie op een zwoele shoot die telkens zowaar 1,3 miljoen mensen op social media kunnen volgen. Wie laatst lacht, best lacht?

You May Also Like

Knap toptalent atletiek wordt dé sensatie op Olympische Spelen in Tokyo

En niet alleen door haar snelle beentjes… Of zeg maar stel heerlijk mooie benen. ...

Met Luiza surfen we op een golf vol schoonheid

Een zwoele, wulpse en goed voorzien van oren en poten Latina. Terwijl wij in de ...

Is Desiree het nieuwe liefje van Dan Bilzerian?

De Playboy blijft scoren… Wie denkt dat de enige echte Playboy Hugh Hefner is, ...

Hosting door Fraai