Model gaat op bodypaint Tinder-date, kerel heeft niets door!

Wie durft nu nog zeggen dat een date op Tinder enkel dient om een deerne snel mee de beddenbak in te sleuren? Deze kerel, had zelfs niet eens door dat zijn date gewoon naakt voor hem zat. Hoe is het allemaal begonnen? Wel, de Amerikaanse Joy Jewell had wel zin om zonder kleren en enkel met een laagje bodypaint op date te gaan. Ze schakelde daarvoor de beroemde bodypaintster Jen Seidell in, gekend om nog wel andere stunts met beschilderde naaktmodellen.
Jen schilderde een kort topje en een jeansbroek op het naakte lichaam van Joy alvorens zij vertrok naar een grote shopping mall waar de date plaatsvond. De kerel in kwestie had niets door. Wel een aantal tienermeisjes die de fratsen van Jen al eerder hadden gezien. Vakkundig werden opmerkingen van bodypaint weggelachen tot het begon te regenen…dan kon Joy niets anders doen dan het haar date te vertellen. Beetje awkward wel voor die arme rekel…die nu ook ineens doorhad dat hij geen echte date had maar wel een spilfiguur was in een experiment.

You May Also Like

Het leven is een (Romee) Strijd!

Als het leven dan toch een strijd moet zijn, laat het dan een Romee ...

Is Anara Atanes een hackster?

Met voetballersvrouwen moet je een beetje uitkijken. Voor je het weet zijn ze met ...

Rock Chick Jessica Morrow!

Ma how, Jessica Morrow. Nee, ons West-Vlaams is niet echt geweldig, maar dat is ...

Hosting door Fraai