Met Sharon Pieksma naar Ibiza?

Als je wilt weten waar ze topmodellen kweken, steek dan even de grens over en ga eens kijken bij onze Noorderburen. Doutzen Kroes, Robin Hölzken, Romee Strijd,…om er maar een paar te noemen, allen komen ze uit Nederland. Zo ook de misschien net iets minder bekende Sharon Pieksma, voor ons zowat Doutzen Kroes 2.0. We leerden deze knapperd, die gelijk ook slim blijkt te zijn, kennen als kandidate van Holland’s Next Top Model, een vlog met Boef en Gers Pardoel én sinds kort ook als DJ.

Op haar Soundcloud-account horen we dan ook drie heerlijke deep house setjes. De looks en de beats…iets in ons vraagt Sharon Pieksma als DJ op één of andere zwoele beachavond in Ibiza…en ja, dat mag in bikini zijn!


Cover: Instagram

You May Also Like

Een bloedstollende Porsche hoeft niet uit vier wielen te bestaan…

Bij deze een Porsche Parnia… Neen, dit is niet het nieuwste model van de ...

Voor dit Russisch bommetje ontketenen we graag de Koude Oorlog

Je moet er iets voor over hebben… Billenman? Check Borstenman? Check Mooie ogenman? Check ...

Sarah Michaux: de trots achter swimwear La Michaux

Nee, uiteraard hebben we niets tegen succesvolle mannelijke ondernemers, maar voor de vrouwelijke variant ...

Hosting door Fraai