Met Sharon Pieksma naar Ibiza?

Als je wilt weten waar ze topmodellen kweken, steek dan even de grens over en ga eens kijken bij onze Noorderburen. Doutzen Kroes, Robin Hölzken, Romee Strijd,…om er maar een paar te noemen, allen komen ze uit Nederland. Zo ook de misschien net iets minder bekende Sharon Pieksma, voor ons zowat Doutzen Kroes 2.0. We leerden deze knapperd, die gelijk ook slim blijkt te zijn, kennen als kandidate van Holland’s Next Top Model, een vlog met Boef en Gers Pardoel én sinds kort ook als DJ.

Op haar Soundcloud-account horen we dan ook drie heerlijke deep house setjes. De looks en de beats…iets in ons vraagt Sharon Pieksma als DJ op één of andere zwoele beachavond in Ibiza…en ja, dat mag in bikini zijn!


Cover: Instagram

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes Deel XIII: Sarah Mertens

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Fatma Persoons, de Vlaamse Naomie Campbell

We pleiten schuldig. We zijn er al een paar keer op aangesproken en we ...

Binnenkort in New York: Manouk van den Berg!

Nee, bij Whatmatters hebben we niet te klagen. We mogen teksten schrijven, krijgen geregeld ...

Hosting door Fraai