Met deze Mansory Jetski ben jij de baas van de oceaan!

Of het Albertkanaal…
Een jetski…laat het duidelijk een hebbedingetje zijn waarmee we graag mee spelen. Uiteraard heb je deze blitse watermobielen in alle maten, kleuren, gewichten en snelheden maar welke echt onze ogen uitsteekt is de dikke machine die ze bij Mansory ontwikkeld hebben.
Voor zij die Mansory niet kennen, zij zijn vooral gekend om het tunen van dikke bakken als zijnde een gepimpte Mercedes-Benz S63 AMG, Lamborghini Aventador,…etc. En nu dus ook in de vorm van bruut geweld op het water.  De heren van Mansory bewerkten een Sea-Doo RXT-X 260 RS, doopten hem onder de naam Black Marlin 550 en staken in deze volledig uit carbon fire vervaardigde jet maar liefst 550PK.  Kostprijs? Een goede 70.000€ (naargelang de koers van de £). Baas zijn van het Albertkanaal mag dus iets kosten!

You May Also Like

Range Rover komt met nieuw model…de 'Velar'!

Als we onze nieuwsgierige postduif mochten geloven waren ze bij Land Rover al even ...

TW Steel Maverick

Ook al hebben we een polsje dat we qua dikte kunnen vergelijken met een ...

Dikker, sneller, luider…Range Rover Velar Lumma CLR GT

Nooit gedacht dat we bij het automerk extra superlatieven in de zin van dikker, ...

Hosting door Fraai