Met deze Mansory Jetski ben jij de baas van de oceaan!

Of het Albertkanaal…
Een jetski…laat het duidelijk een hebbedingetje zijn waarmee we graag mee spelen. Uiteraard heb je deze blitse watermobielen in alle maten, kleuren, gewichten en snelheden maar welke echt onze ogen uitsteekt is de dikke machine die ze bij Mansory ontwikkeld hebben.
Voor zij die Mansory niet kennen, zij zijn vooral gekend om het tunen van dikke bakken als zijnde een gepimpte Mercedes-Benz S63 AMG, Lamborghini Aventador,…etc. En nu dus ook in de vorm van bruut geweld op het water.  De heren van Mansory bewerkten een Sea-Doo RXT-X 260 RS, doopten hem onder de naam Black Marlin 550 en staken in deze volledig uit carbon fire vervaardigde jet maar liefst 550PK.  Kostprijs? Een goede 70.000€ (naargelang de koers van de £). Baas zijn van het Albertkanaal mag dus iets kosten!

You May Also Like

Mercedes-AMG GLC 63: explosief materiaal

Onderstaande redacteur mag dan ondertussen zijn Mercedes van de hand hebben gedaan, dat wil ...

Whatmatters Roadtest: Mini Cooper 2018 (136pk)

Een succesformule die blijft duren… En of we benieuwd waren. Mini, en dan vooral ...

Stijlvol je webcam afschermen? EyeLock!

Waarom je in godsnaam de webcam van je laptop zou afplakken? Om hackers geen ...

Hosting door Fraai