Ga eens lekker 'Deep' in het duurste 'hotel' ter wereld!

Als we tot voor kort een lijstje moesten maken van de duurste hotel ter wereld, eindigden we vaak in New York (The Four Seasons), Dubai (Burj Al Arab) of eender welk godverlaten eiland op de Stille Oceaan. Vergeet nu alles boven de zeespiegel, we gaan eronder…‘Lovers Deep’ is een luxueuze privé onderzeeër en tegelijk het duurste hotel op aarde…euh, onder water.

Je zal wel ‘Deep’ in je buidel moeten tasten wil je je lief of date imponeren om ook bij haar eens een nachtje ‘Deep’ te gaan op een heerlijke en spannende locatie. ‘Lovers Deep’ ligt in de Caraïbische Zee (St. Lucia), tevens ook de ideale vakantiebestemming om ook boven water te genieten van witte stranden, kristalhelder water en kokosnoten die spontaan en met een rietje van de vele palmbomen vallen.

Kostprijs? $150,000 per nacht, inclusief schitterende uitzicht op het koraal, tropische vissen en ander zeeleven en een behandeling als ware je koning bent. Een behandeling die netjes verzorgd wordt door de kapitein, een butler en privé chef. Ook handig…moest je zelf in alle extase even lekker diep gaan met je date, elke cabine is compleet geluidsdicht…zo kan je in alle rust (?) genieten van elkaar in deze toch wel indrukwekkende omgeving.

Bron: Pure Luxe

You May Also Like

Chillen in stijl: Andronis Arcadia

Met 3 kinderen is rustig op vakantie gaan niet evident, maar zelfs dan blijven ...

Five Brothers Fat: de eerste champagneria in Amsterdam!

Zelden tot nooit slagen wij een glaasje bubbels af, waarom zouden we? Elke reden ...

3 minder voor de hand liggende festivals!

Terwijl Jens binnenkort naar Snowbombing trekt en ik van de zomer Daydream onveilig maak, ...

Hosting door Fraai