Leven als God in Frankrijk in deze heerlijke crib

Dat wordt snel even nakijken of we gisterenavond 5+2 juiste cijfers gescoord hebben tijdens de Euromillions jackpot van 50.000.000 eurootjes…
Op onze zoektocht naar wat cribs in het zuiden van Frankrijk, stootten we op deze knappe villa. De industriële woning, Mira Ra genaamd, bestaat uit twee verdiepingen, gaat met zijn betonnen blokken en stenen rustieke muren helemaal op in de natuur en dit alles wordt nog eens extra bekrachtigd met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.


De vele ramen zorgen één voor enorm veel licht én tegelijk voor één van de mooiste verzichten die je je maar kan bedenken aan de Côte D’Azur. Wij zien ons alvast met een pak vrienden (5 kamers) genieten van de zonsondergang met een frisse magnum fles Côte de Provence op één van de twee terrassen of zwembad met zich op de zee. We weten zeker, God woont en leeft in Frankrijk…

Credits: Designboom

You May Also Like

Heeft de poes al pap gehad?

Lickstarter uit Letland. Eerlijk, we hadden het bij Whatmatters niet beter kunnen verzinnen. Maar ...

Ties & Laces, stem ze naadloos op elkaar af!

Ties & Laces, het klinkt een beetje kinky, maar is het dat ook? Bwah, ...

Mannelijke Mode by Marius

Ok, we geven het toe, toen we voor het eerst de naam MARIUSPETRUS hoorden ...

Hosting door Fraai