Knapperd Kendall Jenner: "Ja, ik wil op date met een vrouw!"

Wat gaat haar nieuwe vriendje, basketbalster Blake Griffin hiervan zeggen?

Als er iets is waar we weinig van weten, dan is het het liefdesleven van Kendall Jenner. Ze moet zowat de enige bij ‘The kardashians’ zijn die niet erg te koop loopt hoeveel, hoe en met wie ze allemaal in de beddenbak belandt. Kendall zelf probeert zich op dat punt ook erg hard af te schermen. Zo is ze dan ook (bijna) nooit te zien met een man in de buurt wat de geruchten over lesbisch of bi-seksueel zijn tot voor kort alleen maar aanwakkerden.

Toch zegt Kendall 100% hetero te zijn en verklaarde ze in Vogue haar liefde voor Blake Griffin, een bekende basketbalspeler. Maar…in datzelfde interview noteerde ze ook volgende opmerking: ‘Er zit geen bot in mijn lichaam dat neigt naar vrouwen, maar ik sta er wel voor open om een keer met een vrouw te daten. Wie weet bloeit er dan wel iets uit.’

Iets in ons zegt dat ze het nog niet allemaal op een rij heeft en dat Blake zich wel wat zorgen mag maken. En wij? Wij keken naar Kendall en zagen dat ze gewoon verdomd sexy is, iets waar in tegenstelling tot haar geaardheid geen twijfel over bestaat!


Cover: Instagram

 

You May Also Like

Psychologe Sabine Schendstok vind je tegenwoordig in Kaapstad

Sabine Schendstok, met zo een naam kan het al bijna niet anders of je ...

Een wijncursus met Paris Naro slaan wij nooit af

Oenologen we zijn, lusten we wel eens de betere druif. Ook een cursus wijn ...

Moederdag Special: Deze 10 MILFJES werden gisteren in de watten gelegd!

Moederdag… Eerlijkheidshalve moeten wij op de redactie toegeven dat we ons moeder gisteren wat ...

Hosting door Fraai