Kamping Kitsch Club breekt internationaal door!

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van het land trekt dit jaar voor de eerste keer naar het buitenland. Op zaterdag 16 juni strijkt het grote Johnny & Marina circus neer in Eindhoven, Nederland. Op zaterdag 25 augustus is het de beurt aan Kortrijk voor de 8e editie van Kamping Kitsch Club.
Wat ooit ontstond als een klein verkleedfeestje in de Kitsch Club in het casino van Knokke-Heist, groeide in een mum van tijd uit tot het grootste verkleedfestival van het land. Een festival waar wij met Whatmatters altijd netjes vertegenwoordigd zijn! Ook vanuit Nederland was er enorm veel interesse in het festival, heel wat bekende Nederlanders stonden er op de “mijn stage” waaronder Rapper Sjors, Zanger Rinus, Jody Bernal, Henk & Annika…een uitbreiding naar het buitenland was dan ook een volgende logische stap.

Op zaterdag 16 juni vindt in Eindhoven de aller eerste buitenlandse editie van het festival plaats. De organisatie ging hiervoor een samenwerking aan met lokale partner Par-T events die onder andere ook 7th sunday, Daydream festival, Harmony of Hardcore, Weekend Magnifiek,… organiseert op Nederlandse bodem.

Het concept blijft onveranderd: voor de gelegenheid mogen de gasten in de rol kruipen van hun marginale alter-ego. Wie niet verkleed is, komt er niet in! Denk aan marcellekes, frigoboxen, nektapijten, tattoo’s, sportschoenen, diepe boezems en foute snorren. Tijdens Kamping Kitsch Club Nederland kan je terecht op 1 van de 3 podia voor de foutste muziek, trance klassiekers, happy hardcore of de alom gekende schlagers. De eerste namen zullen op 2 april bekend gemaakt worden.
Tickets voor dit spektakel zijn te koop vanaf 21 maart via www.kampingkitschclub.nl.
Tickets voor het festival in België zijn te koop vanaf 1 april via www.kampingkitschclub.be of via de Kamping Kitsch Club event page.
Who’s in?


Credits: Kamping Kitsch Club

You May Also Like

The Ark Cruise Part II: Wie gaat er mee?

Helaas hebben we de vorige editie aan ons moeten laten voorbijgaan, daar we zelf ...

That's why we LOVE ADVENT! Elke dag een hete video tot Kerst!

Terwijl vrouwen zweren bij een adventskalender uit chocolade, gaan wij naar jaarlijkse traditie voor ...

Dit waren de mooiste festivalgangers van Pukkelpop

Terwijl de eerste festivalgangers de camping verlaten… Gaan wij alvast op zoek naar wie ...

Hosting door Fraai