Hotspot voor mensen met een hongerke: De heerlijke frietjes van Trudofrit

Bon, als we in één ding goed zijn, is het in het steken van een frietje. Als echte Belg kunnen we niet anders dan fan zijn van de gefrituurde gesneden aardappel. Afgelopen week trokken we naar Limburg waar we oog in oog stonden met de jongste frietbakker van België, Joyce Jo Maris, jonge ondernemer en uitbater van frituur Trudofrit. En neen, we posten dit niet omdat we een gratis pak met stoofvlees voor de kiezen geworpen kregen…wel omdat we de knapperige goudgele patattenstengeltjes konden smaken en we dit in een zotte bevlieging gewoon beloofd hebben.

 

Maar wie is Joyce? Joyce (Jo voor de vrienden aangezien hij er zelf van overtuigd is dat Joyce een meisjesnaam is) is in de ‘frituur-business’ gerold dankzij zijn vader die zelf ook al zo’n 15 jaar frituuruitbater is. Na een lange zoektocht naar een geschikt pand heeft Jo gevonden wat hij zocht, een modern maar basic ingericht pand waarin hij zijn eigen stijl heeft in kunnen uiten.

De fritbarak is gelegen in het hartje van Sint-Truiden op de houtmarkt nummer 28 en wordt naast Staaien (STVV), Chausée d’Amour en ijssalon Vica, wat in zowat heel Limburg bekend staat om hun heerlijke ijs, de nieuwe trekpleister na een bezoek aan deze fruitstreek. Trudofrit is onze garantie voor een goede frituur met zelfgemaakt stoofvlees en heerlijke huisgemaakt tartaar. Versheid, kunnen we beamen, staat op de 1e plaats dit door een kleiner assortiment aan te bieden wat ons ook terug doet denken aan de oude authentieke frituren waar men voor een schappelijke prijs lekker kan eten. Gezelligheid en een familiale sfeer heerst binnen de frituur waardoor klanten zich ten aller tijden welkom voelen bij  Trudofrit.

Wij vroegen Jo wat enkele aanraders zijn en uiteraard staat op de 1e plaats hun heerlijke frietjes waarvoor ze hun aardappelen al 15 jaar lang exclusief krijgen van hun frietboer. Maar ook de Jalapeño burger, friet deluxe met truffelsaus of hun verse lavasaus zijn de unieke signatuur van Trudofrit. Ook hebben ze regelmatig speciale acties zoals een kaaskroket 1+1gratis. Trudofrit is 7 op 7 open dus ze staan iedere dag klaar om hun klanten te verwennen met hun heerlijke frietjes.

Wij gaan alvast opnieuw langs wanneer we weer in Limburg zijn en raden iedereen aan om er zeker ook eens een bezoekje te brengen. Doe Jo (voor de vrienden, weet je wel) alvast de groeten van ons! Wie weet gooit hij het sausje er dan gratis op!

You May Also Like

Deze echte mannen-barbecue mag niet ontbreken in jouw crib!

Wie zegt dat alleen bier of olie uit een vat komt? “Jens, heb je ...

Verscholen cocktail parel

Het hoeven bij Whatmatters niet altijd gloednieuwe hotspots of concepten te zijn, we eren ...

Burning Man in Nederland

Burn Man, Burn! Gaat je hart al sneller kloppen van Rock Werchter, vult je ...

Hosting door Fraai