Hoe lang blijf jij trouw op Temptation Island? Doe hier de test!

Fout of niet, wij zitten elke donderdag voor de buis voor een relaxed avondje vertier zonder nadenken. En hoe erg het ook moge zijn voor de deelnemende koppels, ergens hopen wij stiekem wel dat ze voor gans Vlaanderen en Nederland voor de bijl gaan. Het lijkt er ook dit jaar erg sterk op dat wij elke donderdag gewoon naar een volière aan het kijken zijn, want laat duidelijk zijn, er werd al een stevig potje afgevolgeld. Koekeronde Megan, klikspaan Tim,…we hebben nog niet alles gezien.
Tuurlijk rijst soms wel eens de vraag, zou jij de verleiding aankunnen? Wel, onze Nederlandse vrienden van JFK Magazine, die we zelfs mochten ontmoeten tijdens onze perstrip naar The UK voor Bowers & Wilkins, hebben zowaar een test ontwikkeld waarin je zelf kan zien of jij als single zou terugkeren uit het Thaise resort van verderf…benieuwd?
Doe de relatietest HIER en laat ons alvast jouw resultaat weten!

You May Also Like

Knapste wielerbabe in het peleton Puck Moonen komt op tegen pesten (video)

Niet alleen uiterlijk een mooi persoon… Of wij vroeger wel eens gepest werden? Gelukkig ...

Heerlijk: Jongen die aftrap mocht geven in Marseille doet dit als een baas! (Video)

Profvoetballer voor één dag! Dit zal de jongen nooit nog vergeten! Je ziet het ...

De eerste beelden Temptation Island liegen er niet om: “Complete chaos!”

Of het allemaal nog erger kan… Als we de eerste beelden mogen geloven is ...

Hosting door Fraai