Gumball 3000 knalt komende zomer van Londen naar Tokio in 6 dagen

Celebs, seks, party’s, geld, verkeersboetes, mooie vrouwen en verschrikkelijk dure en snelle hypercars…dit is zowat de cocktail van een gemiddelde Gumball 3000 editie. Dit jaar knallen de extravagante rekels van Londen naar Tokio…en extravagant, dat mag het zijn daar de heren ‘Gumballers’ voor de twintigste keer samen op pad gaan…een jubileum!

De Gumball what?

De Gumball 3000 is een autorally waarin deelnemers in 6 dagen ongeveer 3000 mijl afleggen. En dit in niet zomaar een wagen. De meeste komen aan de start met dikke dure auto’s met ronkende namen als Ferrari, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce, Bentley, McLaren,…en zoals de traditie het voorschrijft, netjes gepakt en gewrapt in de meest unieke uitvoeringen. In tegenstelling tot vele vorige edities hebben ze op deze ‘jubileum-editie’ een limiet gezet van 100 wagens, iets wat niet in celebs zal inboeten. David Hasselhoff, dj Afrojack, Kate Moss, Johnny Knoxville, Snoop Dogg, David Guetta…zij waren er in het verleden al bij…wij zijn benieuwd wie er in hun voetsporen zal treden.


Vijf landen

De rally van Founder Maximillion Cooper, miljonair, ondernemer en echtgenoot van zangeres en actrice Eve, start op 4 augustus in Londen en eindigt op 12 augustus in Tokio. In totaal doet de Gumball dit jaar vijf landen aan. Mocht je de 100 supercars even willen spotten, dan zal je alvast Londen, Chantilly, Milaan of Bologna moeten aandoen. Ga je wat exotischer en ben je eerder te vinden voor een tripje richting Japan, dan kun je tegenkomen in Osaka, Kyoto, Mt. Fuji en hoofdstad en aankomstplaats Tokio.

Gentlemen, start your engines!


Credits: Gumball 3000

You May Also Like

Shipsomnia: een festival op een cruiseship!

Ok, we mogen ons ook dit jaar weer verheugen op 2 weekends Tomorrowland. We ...

Vlogger Enzo Knol knalt tegenwoordig met waanzinnige Jeep Trackhawk

Vloggen is een lucratieve bezigheid… Zij die Enzo Knol nog niet kennen, hebben afgelopen ...

Geniale Eminem basht Donald Trump!

Als je op één iemand kan rekenen om via muziek, en dan rap om ...

Hosting door Fraai