Geniaal: zo scoor je altijd meteen na de aftrap met FIFA 18!

Zo word je de echte Koning FIFA van jouw vrienden…
Ben je het ondertussen beu om elke keer opnieuw op je doos te krijgen van je vrienden tijdens een potje FIFA 18? Wel, dan hebben we goed nieuws voor u! Wij hebben alvast een trucje ontdekt waarbij je meteen na de aftrap scoort! Volg de aanwijzingen aandachtig en word zo de FIFA-held in jouw vriendenkring.

Je hebt wel wat voorbereiding nodig. Zorg ervoor dat je voor de aftrap gegeven is, je de juiste spelers geselecteerd hebt. De spits zal in ieder geval diegene in jouw team moeten zijn die de beste ‘finishing’ en ‘volley’ statistieken heeft. Van zodra er afgetrapt is speel je hem aan en geef je gelijk een pass met L1/LB ingedrukt (hierdoor rent hij de diepte in) naar een medespeler met een goede voorzet en curve. Dit kan een zowel een verdediger als een middenvelder zijn.

Eens je dit gedaan hebt, wacht je het perfecte moment af en geef je een gewone voorzet of hoge steekbal net voordat je spits die diep is gelopen de lijn van de verdedigers passeert. Zo omzeil je de buitenspelval en hoef je hem alleen nog met je ogen dicht binnen te knallen. Succes!

Bron: Esquire.nl

You May Also Like

Beveilig je naaktfoto's, dickpicks en andere pikante foto's

Een dickpick, je vriendin die je een naaktfoto doorstuurt, voor ons kan het allemaal, ...

Retro design voor Iphone 7 Plus

Wie kent er Macintosh nog? Wij leerde het gekleurde appeltje voor het eerst kenner ...

Nooit meer stinken met PARFUMADO!

Wat er erger is dan meuren uit je bek? Stinken in zijn geheel natuurlijk. ...

Hosting door Fraai