Geen natte voeten meer dankzij deze sneakers van VANS

Wie vanochtend twijfelde of hij zijn fancy sneakers zou aandoen, keek naar buiten en zag het helaas alweer oude wijven regenen. De keuze om dan toch maar voor ‘katsjoe’ botten te gaan overheerste daar sneakers, dikwijls suède of leder niet echt goed bestand zijn tegen dit snertweer. Welkom in België.

Tot vandaag, 12u. Dan komt Vans in samenwerking met het jassenmerk Rains met een heerlijke collab. Een waterbestendige sneaker! Ideaal voor weer als vandaag of tijdens een tropische bui op één van de festivals komende zomer!

Bestellen doe je HIER.

You May Also Like

Dit jacht met infinitypool is het dikste ooit!

Een paar keer Euromillions binnenhalen en klaar is kees… 150 meter pure luxe op ...

Lunch uit een bokaal

Wie bij eten uit glazen bokalen, alleen denkt aan appelmoes en naar karton smakende ...

Voor 1 miljoen dollar op vakantie …

Wat roebels te spenderen en toe aan een reisje? Voor 1 miljoen dollar word ...

Hosting door Fraai