Geen natte voeten meer dankzij deze sneakers van VANS

Wie vanochtend twijfelde of hij zijn fancy sneakers zou aandoen, keek naar buiten en zag het helaas alweer oude wijven regenen. De keuze om dan toch maar voor ‘katsjoe’ botten te gaan overheerste daar sneakers, dikwijls suède of leder niet echt goed bestand zijn tegen dit snertweer. Welkom in België.

Tot vandaag, 12u. Dan komt Vans in samenwerking met het jassenmerk Rains met een heerlijke collab. Een waterbestendige sneaker! Ideaal voor weer als vandaag of tijdens een tropische bui op één van de festivals komende zomer!

Bestellen doe je HIER.

You May Also Like

Leuven staat weer op de kaart!

Voor Leuven hebben we een zwak bij Whatmatters. Zeker Jens toch, aangezien zijn deerne ...

In stijl ‘Scrabblen’ als een baas doe je zo

Een tip voor oudejaarsavond? In aanloop van het aftellen van oud naar nieuw is ...

3 coole zwembaden om bij weg te dromen

Nu de ijspegels weer aan de neuzen hangen en de barre koude voor de ...

Hosting door Fraai