Eerste beelden en releasedatum Call of Duty: Black Ops IIII gekend! (video)

Leg thuis alvast de sofa, TV, spelconsole en koelkast even vast op 12 oktober want dan komt Call of Duty: Black Ops 4 uit op PlayStation 4, Xbox One en Windows. Veel meer zijn we voormopig niet te weten gekomen. Hierop zullen we moeten wachten tot 12 mei. Dan houdt uitgever Activision een livestream, waarin meer informatie over Call of Duty: Black Ops IIII onthuld zal worden.

Toch blijkt aan de hand van de eerste teaser, dat deze nieuwe shooter zich hoogstwaarschijnlijk toch in de nabije toekomst zal afspelen. Niet in het heden wat op voorhand gedacht en dikwijls gesuggereerd werd. Zo lijkt het zelfs dat ook de bekende en erg gesmaakte zombie-mode opnieuw opduikt.

Wij kunnen alvast niet wachten en verlekkeren ons op nachten vol virtueel geweld onder vrienden. Wees nu eerlijk, wie schiet zijn beste maat niet graag eens helemaal naar de filistijnen?

You May Also Like

Een vliegtuig voor alle terreinen: land, water en sneeuw!

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Mega Mindy, het zal ons worst ...

Vissen met maten doe je zo!

Wie gaat er niet graag een dagje vissen met maten? Neen, we hebben het ...

Deze bike is LEKKER …

Gewoonweg lekker Soms word je verleid door een naam. Geef maar toe ‘Lekker’ springt ...

Hosting door Fraai