Driewerf Hoera: Gigi Hadid is terug single!

One Direction…De VS.

Hoewel…One Direction-ster Zayn Malik heeft zijn enkeltje kunnen omzetten in een retour. Het is dus met andere woorden afgelopen tussen het (half-) Nederlandse topmodel en Victoria’s Secret Angel en de zanger. Officieel omwille van hun drukke agenda’s…maar wij weten beter, Zayn, die op Twitter vertelde dat hij het zeer jammer vindt, was duidelijk niet goed genoeg. Wij zouden het in zijn plaats ook jammer vinden.


Soit, tijd dus om alle registers en aandacht van deze bevallige deerne open te trekken en te hopen dat je in de gratie valt. Want zeg nu zelf, wie zou niet met deze knapperd over straat willen lopen en alle jaloerse blikken in je rug voelen priemen? Nog niet overtuigd? Kijk dan maar even mee…

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op


Cover: Instagram

You May Also Like

Spontane gridgirl Shelly Helmstrijd is vandaag onze knappe meid!

Helm, strijd…spontaan denken we aan F1 en MotoGP. Laat dat nu net de habitat ...

#CheekyExploits, een nieuwe trend die wij kunnen appreciëren

Of we billen- of borstenmannen zijn? Tgoh, hangt van dag tot dag af. Maar ...

Fitgirl Libby is een heerlijke beauty

Strak in het trainingspak Elizabeth ‘Libby’ Kavanaugh Berke is een geboren en getogen knappe ...

Hosting door Fraai