Driewerf Hoera: Gigi Hadid is terug single!

One Direction…De VS.

Hoewel…One Direction-ster Zayn Malik heeft zijn enkeltje kunnen omzetten in een retour. Het is dus met andere woorden afgelopen tussen het (half-) Nederlandse topmodel en Victoria’s Secret Angel en de zanger. Officieel omwille van hun drukke agenda’s…maar wij weten beter, Zayn, die op Twitter vertelde dat hij het zeer jammer vindt, was duidelijk niet goed genoeg. Wij zouden het in zijn plaats ook jammer vinden.


Soit, tijd dus om alle registers en aandacht van deze bevallige deerne open te trekken en te hopen dat je in de gratie valt. Want zeg nu zelf, wie zou niet met deze knapperd over straat willen lopen en alle jaloerse blikken in je rug voelen priemen? Nog niet overtuigd? Kijk dan maar even mee…

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op


Cover: Instagram

You May Also Like

Monster-Babes rusten uit na druk weekend!

Ze leven in een omgekeerde wereld. Ze werken in het weekend en rusten in ...

Ex-Miss België Annelies Törös schittert in Miami Beach

We belden even naar Frank Deboosere om eens te polsen wat weer we komend ...

Véronique De Kock hypothekeert witte Kerst!

‘Het verdwijnt als sneeuw voor de zon’, een uitspraak die we evengoed nu kunnen ...

Hosting door Fraai