Doutzen Kroes schittert in lingerieshow en wij waren erbij!

Dat Doutzen Kroes onze natte droom is, is al lang geen geheim meer. Het feit deze ravissante schoonheid ondertussen een ex-Victoria’s Secret Angel is, doet daar geen afbreuk aan. Integendeel, want de knappe Friese staat er als lingeriemodel nog altijd, nu als gezicht (of moeten we zeggen lijf) voor Hunkemöller.

Op maandag 5 maart introduceerde datzelfde Hunkemöller haar eerste click & buy modeshow in het Afas live. De modeshow werd gehost door onze knapperd, Doutzen Kroes en CEO Philip Mountford onder toeziend oog van pers, influencers en genodigden…wij dus.

Doutzen Kroes opende de live uitgezonden modeshow gevolgd door een indrukwekkende show gelopen door Nederlands mooiste lingeriemodellen. De door sterke vrouwen geïnspireerde collectie toont stoere lingerie met cut-outs, banden, hoge neklijnen en het gebruik van kant en borduursels. Zowel lingerie als nightwear en badmode kwamen aan bod. Het kleurenpallet van groen, zwart, rood, wit, pasteltinten als roze en blauw, maar ook metallic, werd gemixt tot verschillende looks. We hoeven je niet te vertellen dat wij met grote ogen en open mond dit spektakel met plezier bijwoonden.

Click & Buy

Click & Buy? Nog nooit van gehoord? Het is de nieuwste trend in het modelandschap als het aankomt op tonen van collecties. Waar de consument eerst nog lange tijd moest wachten voordat het gewilde lingeriesetje of badmode-item verkrijgbaar was, biedt Hunkemöller nu de kans om wat die maandagavond te zien was, de volgende dag al online aan te schaffen.

De sexy lingerieshow was wereldwijd live te volgen via de social media kanalen van Hunkemöller waarbij de producten op de pagina onder de livestream getoond werden. Klanten konden deze producten opslaan op hun wishlist, zodat ze na de show in alle rust hun maten konden selecteren en de aankoop konden afronden. Inmiddels is de hele modeshow ook op YouTube terug te zien.


Voor zij die wel een setje willen kopen voor hun vrouw, lief, bijslaap of Tinder-date…(of gewoon wat naar mooie modellen wilt kijken)…sit back & relax!

Credits: Hunkemöller

You May Also Like

Titel van uitdagendste Selfiequeen ter wereld gaat naar Amanda Lynn

Je moet het maar kunnen…binnen de kortste keren een roedel van maar liefst 1,7 ...

Gigi Hadid onder vuur na samenwerking met McDonalds

Niet alleen de Notre Dame in Parijs ligt onder vuur… Ook het wereldberoemd topmodel ...

Hosting door Fraai