Dit Russisch muurbloempje trekt vele bijtjes aan

Wie had er al gehoord van Svetlana Bilyalova? Eerlijkheidshalve moeten wij toegeven dat wij al veel foto’s van deze 26-jarige zagen passeren maar dat wij tot op de dag van vandaag er nog geen naam op konden kleven. Redelijk bizar nu we ontdekt hebben dat deze Russische schoonheid met de ideale vormen maar liefst dik 5 miljoen volgers op Instagram heeft.

Begonnen in 2013 op Twitter zag ze al snel in dat Instagram een nog interessanter medium was. Januari 2014 was het zover en sindsdien vliegen er dagelijks honderduizenden bijtjes op dit muurbloempje af op zoek naar wat zoet en lekkers.

En over bloemetjes en bijtjes gesproken…wij zijn kandidaat…

You May Also Like

Whatmatters achter de schermen bij de nieuwe carrière van Jill Huygens

“Ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil!”…zo opende vorig jaar het eerste ...

Angels Doutzen & Taylor doen temperatuur op deze winterse dag stijgen!

Het is december en dan tellen we met zijn allen rustig af naar kerstavond ...

Het Russische nieuws met Valeria Gavrilovskaya

Nee probeer deze tongbrekende naam maar niet uit te spreken, hou het bij Vally ...

Hosting door Fraai