Dit Russisch muurbloempje trekt vele bijtjes aan

Wie had er al gehoord van Svetlana Bilyalova? Eerlijkheidshalve moeten wij toegeven dat wij al veel foto’s van deze 26-jarige zagen passeren maar dat wij tot op de dag van vandaag er nog geen naam op konden kleven. Redelijk bizar nu we ontdekt hebben dat deze Russische schoonheid met de ideale vormen maar liefst dik 5 miljoen volgers op Instagram heeft.

Begonnen in 2013 op Twitter zag ze al snel in dat Instagram een nog interessanter medium was. Januari 2014 was het zover en sindsdien vliegen er dagelijks honderduizenden bijtjes op dit muurbloempje af op zoek naar wat zoet en lekkers.

En over bloemetjes en bijtjes gesproken…wij zijn kandidaat…

You May Also Like

Is Britney Spears de volgende wiens sextape online komt?

Oops, I dit it again! We polsten even naar haar reactie en we kregen ...

Alexandra Blanckaert: Knapper en stoerder wordt het niet!

Hoewel ze nog maar in haar begin twintiger jaren is, draait ze precies al ...

Een vluggertje met topmodel Olivia Arben

Onthou…knip nooit teennagels in bed! Londen maakt zich stilaan op voor de London Fashion ...

Hosting door Fraai