Dit is het bescheiden stulpje van Elon Musk

Met een prijs van $24.500.000 bescheiden als je het naast een vermogen van $30 miljard legt. Het is dan ook niet de eerste maar wel de vijfde aankoop van Tesla en SpaceX-baas Elon Musk in het mondaine Bel Air, Los Angeles.

Met 5 stulpjes in een boogscheut bij elkaar gaat dan ook het gerucht dat Mister Musk vroeg of laat een bepaalde postcode wilt bezitten. Misschien is dit nog niet zo een gek gerucht als je weet welke stunts deze man wel eens uithaalt, of ben je de Tesla Roadster die momenteel in de ruimte ‘rijdt’ al vergeten?

De villa waar Musk met zijn familie verblijft, en dus niet de deze,  is iets minder exorbitantNiet zo lang geleden liet hij op tv deze Bel Air crib van $17.000.000 te tonen aan het grote publiek. Deze mansion telt zeven slaapkamers en zeven badkamers.  Daarnaast heb je nog genoeg ontspanningsmogelijkheden met een zwembad, tennisveld, gym en volledig uitgeruste cinemazaal.

Aangezien zijn bedrijven momenteel de verliezen opstapelt, zonder dat aandeelhouders hier één slecht woord te vertellen heeft, lijkt voor Musk vastgoed een goede investering als appeltje voor de dorst…en dorst, dat is iets dat deze ondernemer nooit nog zal hebben. Laat dat duidelijk zijn!


Bron: Pure luxe

You May Also Like

Te koop: drijvende luxevilla's in Dubai ($23.000.000)

Klimaatopwarming en stijgende zeespiegel een probleem? Niet voor de inventieve rekels in Dubai. Die ...

Whatmatters ging shoppen bij Mainline Menswear

Webshops zijn er in alle mogelijke maten en vormen. Gelukkig maar, zo heb je ...

Water met wat extra power: Black Insomnia Black Hydro

Iedereen weet dat je sloten water moet drinken voor je gezondheid. Ondertekende drinkt het ...

Hosting door Fraai