Dit is de reden waarom je NU naar de Bahama's wil!

Niet dat we veel argumenten hoeven te zoeken om vandaag nog de koffers te pakken en te gaan genieten op de Bahama’s maar we doen het alvast…

Terwijl de gemiddelde temperatuur hier momenteel 5,7°C bedraagt en er 73mm neerslag per maand op onze schedel valt, is dat op de Bahama’s 27°C en wordt er uit de hemelsluizen slechts 31mm op ons losgelaten. Met 9 uur zon per dag, soms zelfs gewoon noodzakelijk. Denk daarbij nog de parelwitte stranden, azuurblauwe zee, tropische dieren en vissen, vrij te plukken kokosnoten en je hebt gewoon de hemel op aarde.

Dit bewijst ook filmmaker Jakob Owens, die waanzinnig mooie beelden van de Bahama’s op ons loslaat. Dat zijn ravissante gekleurde vriendin hier ook een rol in speelt, maakt het alleen maar des te mooier!

You May Also Like

Romain Roquette, als de salade wat meer mag zijn

Nu houden we wel van een lekker stukje vlees bij Whatmatters, maar af en ...

5 hipste co-work adresjes van Brussel

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan ...

Hosting door Fraai