Dit is de ideale salontafel voor jouw mancave

Tegenwoordig moet alles ‘SMART’ zijn…beginnend met uiteraard een mobiele telefoon, horloge, televisie,…noem maar op en het bestaat. Vandaag nieuw in het rijtje is de ‘Smart Side Table’. Juist, een slimme salontafel! Ideaal ‘marchandise’ voor jouw mancave, laat dat duidelijk zijn!
De genieën van Sobro, startten een crowdfundingcampagne (via Indiegogo) op om dit hebbedingetje te kunnen produceren. Met een budget van 500% op het vooropgestelde ingezameld bedrag, zijn we nu ook zeker dat dit er ook zal komen.

De tafel, die gelijk je blikjes bier koelt, je smartphone draadloos oplaadt, de omgeving voorziet van WIFI, muziek en licht zal kunnen geleverd worden tegen oktober 2018 voor de prijs van $349 (indien je nu betaalt).
Let wel op, er zijn maar 75 stuks beschikbaar en de eerste 20 zijn alvast de deur al uit!

You May Also Like

Whatmatters Games: Jurassic World The Boardgame

We spelen een spel vanavond… Laat je PlayStation, Xbox of Commodore 64 aan de ...

Voor de professionele smartphone fotograaf

Sleept er iemand nog een digitale of spiegelreflexcamera mee, die op zijn visitekaartje niet ...

Revolutionair snowboarden als een baas met deze Burton Step On

Zijn wij klaar voor een nieuw ski-avontuur? Wie weet! We wachten nog altijd op ...

Hosting door Fraai