Dit is de ideale salontafel voor jouw mancave

Tegenwoordig moet alles ‘SMART’ zijn…beginnend met uiteraard een mobiele telefoon, horloge, televisie,…noem maar op en het bestaat. Vandaag nieuw in het rijtje is de ‘Smart Side Table’. Juist, een slimme salontafel! Ideaal ‘marchandise’ voor jouw mancave, laat dat duidelijk zijn!
De genieën van Sobro, startten een crowdfundingcampagne (via Indiegogo) op om dit hebbedingetje te kunnen produceren. Met een budget van 500% op het vooropgestelde ingezameld bedrag, zijn we nu ook zeker dat dit er ook zal komen.

De tafel, die gelijk je blikjes bier koelt, je smartphone draadloos oplaadt, de omgeving voorziet van WIFI, muziek en licht zal kunnen geleverd worden tegen oktober 2018 voor de prijs van $349 (indien je nu betaalt).
Let wel op, er zijn maar 75 stuks beschikbaar en de eerste 20 zijn alvast de deur al uit!

You May Also Like

Train je armen terwijl je bier drinkt!

Beter zetten we het weekend niet in!  Vrijdagavond, tijd voor een happy hour met ...

Yes, we (JERRY)CAN

Eerlijk bij Whatmatters dachten we dat de jerrycan een stille dood gestorven was. Ja, ...

Wonen als God in Barcelona

Barcelona…we hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Laten we stellen dat we wel kunnen genieten ...

Hosting door Fraai