Deze waanzinnig en goedgevulde dure goodiebag krijgen alle Oscar-genomineerden

Helaas…geen Belgen vannacht die kans maken op misschien wel het belangrijkste beeldje in de filmwereld, de Oscar…of misschien toch een heel klein beetje. ‘Loveless’ is een Russische, Franse, Duitse en Belgische coproductie die genomineerd is…tot zover…
Het miljoenen op televisie bekeken evenement mag nooit onopgemerkt voorbijgaan. Ook niet voor de talloze genomineerden die vechten voor dat gouden beeldje. Doch, ook al win je niets, je gaat in ieder geval niet met lege handen naar huis. Zo hebben wij een kijkje kunnen nemen in de goodiebag die aan de genomineerden wordt gegeven. Een goodiebag met een waarde van maar liefst $100.000!


1. Twaalf nachten relaxen in Tanzania
Heb je net naast het beeldje gegrepen of ben je compleet lazarus na de zoveelste Oscar-afterparty waar je als winnaar bent op uitgenodigd? Dan heb je ongetwijfeld nood aan een beetje rust. Dit kan in Zanzibar, Tanzania. Een reis voor twee personen vol diners, safari, paardrijden, snorkelen,…ter waarde van $23.000.
2. Welnessen als een koning
Golden Door Spa Center, de naam zegt het zelf, is een duur welness-centrum en zal je een weekje verzorgen zodat je je terug zal shinen. Dag wallen, dag levercrisis, dag gespannen spieren, dit weekabonnement op een  90-minuten durende ‘deep tissue massage’ brengt je hele lichaam terug in balans. Kostprijs voor de gewone sterveling als ons, $1.000.

3. Een DNA-test
Hollywood en DNA-testen gaan hand in hand. Deze keer achter niet om een scheefschaatsende acteur te betichten van een kind te hebben gemaakt bij een golddigger, neen, wel om je stamboom te onderzoeken én je gezondheid te laten testen.

4. Aloha Hawaï
Zanzibar was net niet genoeg om toch alle batterijen op te laden? Wel, vlieg dan maar ineens door naar Hawaï, waar een 7-daags tripje in het luxe resort ‘Koloa Landing Resort‘ in Poipu, op je ligt te wachten. Kostprijs, $500 per nacht…7 dagen en je gezelschap…reken maar uit!

5. Persoonlijke trainingssessies met Alexis Seletzky
Tien (veel te dure) trainingssessies met Personal Trainer Alexis Seletzky. Ok, da man werkt samen met half Hollywood maar die sessies zijn niet beter dan met de fitness-instucteur van de Basic-Fit om je hoek. Soit, Alexis rekent ongeveer 500 dollar per uur…doe dit maal 10 en je weet de waarde van deze overpriced goodie.
6. Vakantie, vakantie en nog eens vakantie…
Veel films zullen er niet gemaakt worden voor de genomineerden dit jaar want naast Zanzibar of Hawaï, is er ook nog een tripje richting Griekenland. Avaton Luxury Villas Resort in Griekenland (Halkidiki) geeft nog wat extra dagen weg ter waarde van $460/nacht.

7. Save The Planet!
Deze goodie is niet voor jezelf maar mag, of beter moet je uitdelen. Het bevat een donatie aan een dierenasiel ter waarde van 10.000 dollar. Nobel! Wij zouden alvast $10.000 spenderen aan #Planetplastic van Marisa Papen!
8. En nog wat dure rommel
Lipsticks, chocolade,…en als laatste een gratis toegang tot de (dure) datingapp ‘Nevermissed’. Zo kunnen vrijgezelle genomineerden volgend jaar misschien de rode loper betreden met een nieuwe liefde.
Toch moeten we er even bij vermelden dat de crisis ook een beetje te voelen is in Hollywood. Vorig jaar was een goodiebag nog goed voor een waarde van 245.000 dollar. Doch, we horen de sterren niet echt klagen…ge zou voor minder een happy selfie trekken met je vrienden!

Credits:
– YouTube
– Booking.com
– Twitter
– Pinterest

You May Also Like

Zo vieren hete dames Halloween!

In België is op Halloween, afgeleid van Hallow-e’en, oftewel All Hallows Eve (Allerheiligenavond), toch ...

Ideaal cadeautje voor autofans: Monopoly Nürburgring

De Groene Hel in bordspelvorm Vergeet de Nieuwstraat, de Meir of de Veldstraat,… autofans ...

Deze rekel laat je Antwerpen ontdekken op zijn Honda Shadow

Een Insta naar ons hart! Ons hoef je Antwerpen natuurlijk niet te leren kennen. ...

Hosting door Fraai