Deze bloedmooie babe geeft 7 datingtips aan mannen!

Potverdekke…als wij dachten dat we de enige zijn die wel eens in mooi gezelschap zaten en mooie dames het vuur aan de schenen leggen, dan hebben we naast die rekels van FHM UK gekeken. Zij hadden een leuk onderonsje met Joy Corrigan, een bloedhete babe uit Noord Carolina. Waarover ze het hadden? Wel, 7 tips om een vrouw het tepelhof te maken. Helden zijn het!

Wees grappig
Je hoeft niet persé de humor van Jeroom of Geubels te bezitten, maar mensen, en zeker dames, aan het lachen brengen helpt!  “Ik vind een man die zelfverzekerd, ambitieus en grappig is het aantrekkelijkst”, zegt Joy Corrigan. “Als een man een kamer in kan lopen en iedereen kan laten schaterlachen door een grap een grapje te maken, dan ben ik het meisje in de hoek die zeer geïnteresseerd is.”
Wees niet die arrogante lul
“Maar wees niet te macho! Het is onaantrekkelijk als een man niet om zichzelf kan lachen en zichzelf te serieus neemt. Als hij dat doet dan rol ik met mijn ogen en loop ik weg”. “Don’t be that guy!”, genoteerd knapperd!

Maak ze niet bang
“Als je me gaat aanspreken zorg ervoor dat ik niet alleen ben, een meisje kan zich bedreigd voelen als ze geen vriendin bij zich heeft om haar te helpen”.  “Je wilt een super cheesy pick up line gebruiken, hoe cheesier, hoe beter. Als jij mij en mijn vriendin aan het lachen krijgt dan ben je zeker binnen.”…of we nu niets mogen ondernemen op het moment een ravissante dame alleen aan de bar zit? Blijkbaar is enige voorzichtigheid toch geboden.
Vergeet het café
Het hoeft niet altijd het café of danstempel te zijn…aldus Joy: “De beste plek voor mij om naar een potentiële knappe man te zoeken is de bibliotheek of de boekenwinkel. Dit omdat ik van slimme mannen houd die af en toe lezen”.  Oh ja, stripverhalen van Rooie Oortjes lijken ons geen boeken!

Wees hoffelijk
Elke vrouw wil behandeld worden als een koningin en dus ook ons Joy: “Ik ben een hopeloze romanticus, ik houd van traditionele jongens die je oppikken op de eerste date en je weer thuisbrengen. Ik houd er ook van als het diner een wat creatievere/ bijzondere versie is op het standaard restaurantje. Heel belangrijk is het om te eindigen met een dessert dat je deelt, chocolade is tenslotte de weg naar een vrouw haar hart”. Een beetje hoffelijk is dus best meegenomen.

Aardig zijn eindigt niet per sé in de friendzone
“Wees lief en geïnteresseerd. Belangrijkste van alles, heb me lief. Natuurlijk is het ook belangrijk om af en toe in mijn billen te knijpen en in mijn nek te kussen!”
En dat laatste hebben we alvast gecapteerd. Bij onze eerstvolgende ontmoeting knijpen we met plezier in haar strakke billen. Benieuwd hoe ze tegenover #metoo staat…hier alvast een foto van haar billetjes…


Cover: Instagram

You May Also Like

Een snel gesprekje met…Valerie Croes

We zitten meer dan ons lief is de laatste twee weken te scrollen op ...

Puur, enthousiast en razend knap…Eva Vanoppen heeft het allemaal

Met een openingszin hoeven we niet af te komen bij de knappe Eva. Maar ...

In hogere sferen met Laurentine van Clouds of Fashion

Af en toe lopen we bij Whatmatters op wolkjes, maar die hebben dan vaak ...

Hosting door Fraai