Dag Instagram, dag Facebook…Marisa Papen gaat voor Patreon!

Wie heeft er al gehoord van Patreon? In Amerika is het een bekend platform. Bekende YouTubers, artiesten of modellen halen er vaak duizenden dollars per maand mee binnen. Doel is een bepaald aantal ‘Patrons’ te motiveren maandelijks te investeren in jouw platform. Dat kan van 1$ tot…XXXX$.

In België is het nog niet zo bekend. Er is hier in het belgenlandje dan ook nog en zekere drempel om iemand financieel te gaan steunen. Dit kan wel eens veranderen nadat Marisa Papen beslist heeft exclusieve content te plaatsen op Patreon. Naargelang de grootheid in maandelijkse bijdrage ($5, $25 of $100), krijg je gewoon meer te zien of maakt ze haar volgers blij met exclusieve goodies. In het geval van Marisa, nooit eerder vertoonde foto’s, een gesigneerde kalender, een exclusieve en gepersonaliseerde Polaroid,…alles wat leuk is dus!

Vergeet dus Facebook en Instagram, of beter die puriteinse rekels die Marisa blokkeren nadat er een tepel of schaamhaar teveel te zien is. Bij Patreon kan en mag alles. Meer nog, het is het ideale platform om uitdagingen aan te gaan. “When I reach 500 patrons before the Summer starts, I’m creating a 2019 Calendar!” staat er te lezen op haar profiel. 31 mensen hebben al geïnvesteerd en leveren samen in totaal een bescheiden bijdrage van $135/maand. Als er nog 469 ‘Patrons’ bijkomen, zal ze omgerekend een goeie $2500/maand of meer verdienen, naar topmodellen met ooit meer dan 600.000 volgers nog een bescheiden loon. Een bescheiden loon dat haar volgers alsnog trakteert op een nieuwe naaktkalender…wij zijn fan! Je vindt haar profiel HIER!

You May Also Like

Mooie Avelien Sente is 'One of The Whatmatters-Boys'

Vind maar eens een ravissante deerne die kan meepraten over alles wat mannen boeit…Motorcross ...

Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale ...

Casey James is een welgekomen opwarmertje

Terwijl de kerstkalkoen stilaan verteerd is, onze lever tussen Kerst en Nieuwjaar even een ...

Hosting door Fraai