Broer van Elon Musk geeft zijn Tesla Model 3 weg!

En jij kan hem winnen!

Altijd handig wanneer je broer een eigen automobielbedrijf heeft en jij gewoon de auto’s die van de band komen lekker laat doorrollen tot in je garage. Hoewel er gigantische problemen zijn met de productie van de Tesla Model 3, is het zesde exemplaar dat van de band rolde alvast nu al klaar om van eigenaar te veranderen.

Is hij dan niet tevreden over het nieuwste speeltje van zijn broer Elon Musk? Toch wel! Kimbal Musk, net als zijn broer een ondernemer in hart en nieren, geeft zijn Tesla Model 3 weg voor het goede doel. Het is te zeggen, zij die hem kunnen winnen zijn geen goede doelen, wel stervelingen als jij en ik die zijn goede doel gaan steunen.

Wie je dient te steunen? Big Green, een organisatie die strijdt om een beter en groener leven voor de Amerikaanse kinderen of om het met de woorden van Kimbal te zeggen…
Big Green bouwt een gezondere toekomst op voor kinderen door hen te verbinden met echt voedsel. Uw gift zal Big Green helpen een cultuur op te bouwen op scholen die het welzijn van de jeugd bevorderen. Opgebracht geld kan zaden, planten en benodigdheden voor een schooltuin opleveren en help zo scholen verse producten in een klaslokaal te bereiden. Hoe meer kinderen in gezonde gemeenschappen kunnen leren, spelen en groeien, hoe meer we levenslange gezonde gewoonten voor kinderen kunnen bouwen.” Ver weg van de dikke en fastfood-cultuur die er in de VS nog steeds leeft.
Deelnemen en winnen kan HIER!

I sure do love my #Tesla #Model3 ❤ 🚙 ⚡

Een bericht gedeeld door Kimbal Musk (@kimbalmusk) op

You May Also Like

Met deze moto inclusief BBQ ben jij het mannetje

Beter wordt het niet… Ben je ooit benieuwd hoe je zonder al te veel ...

Dit wordt de Netflix-thriller van dit jaar: The Outsider

Duid met rode stip 9 maart aan in je agenda, blokkeer de sofa, neem ...

Hosting door Fraai