Bloedmooie Paige schudt golftricks uit haar mouw…euh bikini!

Moeten we jullie de mooiste golfster aller tijden nog voorstellen? Waarschijnlijk niet. Hoewel ze meer prijzengeld verdient aan haar uiterlijk dat met haar clubs kan ze toch mooi uit de voeten met de golfstokken. En dat dit nu in badpak of bikini gebeurt, kunnen we alleen maar toejuichen.

Paige Spiranac was één van de nieuwkomers in de Sports Illustrated Swimsuit Edition 2018 en dat gaaft een boost aan haar zelfvertrouwen. Een balletje vanop het strand in een vissersbootje slaan? Geen probleem. Een balletje door het spleetje in de A van Aruba slaan, ook geen probleem.
Wij hebben ze alvast geboekt om door de ‘A’ op de Grote Markt in Antwerpen te komen slaan. Nu maar hopen op goed weer…

You May Also Like

Finaliste Miss Ocean Couture: Laura Duymelinck

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Halle Berry…een vijftiger met een body van een twintiger…

Dé Bond-Girl die niet meer ouder wordt! Wie herinnert zich de scène van Halle ...

Hosting door Fraai