Bilal en Adil bevestigen: "Er komt een vervolg op Patser"

Zeven weken na de release en 350.000 bezoekers later is het laatste woord over ‘Patser’ nog niet gezegd. Integendeel, Adil en Bilal, de twee rekels die de wereld in de regisseursstoel aan het veroveren zijn, hebben bevestigd dat er een tweede film komt. Niet ‘Patser II’ maar de naam ‘Patsers’ gonst door de wandelgangen…maar zoals steeds mogen we wandelgangen niet altijd geloven.
Wat we niet in de wandelgangen hebben gehoord maar effectief uit de monden van de olijke tweeling, is dat we even zullen moeten wachten op het vervolg. Daar de twee rekels nog een aantal projecten hebben lopen in het grote Hollywood (de nieuwe Bad Boys-film, Beverly Hills Cop 4,…), zullen ze het werk hier pas kunnen aanvatten in 2019. In de zalen dus pas ergens in de loop van 2020. Ben je nog één van die 5.650.000 Vlamingen die Patser nog niet gezien hebt, laat je hier nog snel verleiden aan de hand van de officiële trailer.

Credits: YouTube/KFD Belgium

You May Also Like

Supermarkt Lidl gaat nu ook BMW's verkopen

Vergeet Carrefour, Delhaize of Colruyt…wij zijn nog meer dan ooit fan geworden van Lidl. ...

Trailer nieuwe Vlaams film 'Wij' wordt geband door Facebook en Instagram (Video)

Te expliciet voor Zuckerberg en zijn vrienden… Woensdag komt de nieuwste Vlaams/Nederlandse film ‘Wij’ ...

8 dingen om even bij stil te staan uit Home Alone

Als er één film is die elke Kerst opnieuw over uw TV-scherm rolt, is ...

Hosting door Fraai