Bilal en Adil bevestigen: "Er komt een vervolg op Patser"

Zeven weken na de release en 350.000 bezoekers later is het laatste woord over ‘Patser’ nog niet gezegd. Integendeel, Adil en Bilal, de twee rekels die de wereld in de regisseursstoel aan het veroveren zijn, hebben bevestigd dat er een tweede film komt. Niet ‘Patser II’ maar de naam ‘Patsers’ gonst door de wandelgangen…maar zoals steeds mogen we wandelgangen niet altijd geloven.
Wat we niet in de wandelgangen hebben gehoord maar effectief uit de monden van de olijke tweeling, is dat we even zullen moeten wachten op het vervolg. Daar de twee rekels nog een aantal projecten hebben lopen in het grote Hollywood (de nieuwe Bad Boys-film, Beverly Hills Cop 4,…), zullen ze het werk hier pas kunnen aanvatten in 2019. In de zalen dus pas ergens in de loop van 2020. Ben je nog één van die 5.650.000 Vlamingen die Patser nog niet gezien hebt, laat je hier nog snel verleiden aan de hand van de officiële trailer.

Credits: YouTube/KFD Belgium

You May Also Like

Deze video laat zien waarom wij volgend jaar naar Burning Man moeten!

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden… We lieten jullie afgelopen week al zien ...

Temptation Island…Meedoen of niet? Het antwoord van Jill!

De kogel is door de kerk. Vier start volgend jaar alvast met een nieuwe ...

Pannekoek maakt Jeroom en bekende Nederlanders compleet af in heerlijke Roast

Gene pannekoek, die Pannekoek En wij die dachten dat wij sarcastisch uit de hoek ...

Hosting door Fraai