Battlefield V komt uit in 2018 en speelt zich af in WW II

Waar de rekels achter Call of Duty het komende jaar de ene na andere release plannen, was het was stil bij de mannen van EA en DICE. Onterecht blijkt nu want ze hebben in alle stilte gewerkt aan een nieuw hoofdstuk Battlefield. Geruchten gaan dat de game Battlefield V zal gaan heten en dat het verhaal zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog.

Waar rook is, is vuur en als we de eerste gelekte afbeeldingen op Reddit even aanschouwen, gaan we er niet ver naast ziten. Wereldoorlogen zijn ook in en sowieso een garantie op succes. Zo was er eerder een erg succesvol Battlefield 1 (Eerste Wereldoorlog), Battlefield 1943 (in 2009) en ging concurrent Activision vorig jaar met Call of Duty ook terug in de tijd van WWII.

EA zal Battlefield V lanceren op de E3 2018, van 9 tot 11 juni in Los Angeles. Ondanks de titel Battlefield V, is het niet de vijfde maar wel de zesde shooter met een Battlefield-titel. De titel zou gekozen zijn omdat het een knipoog is naar het ‘V for Victory-teken’ van Franklin D. Roosevelt uit die tijd. Nog even geduld en knallen maar!

You May Also Like

Daneson tandenstokers met whisky smaak

Je kent ongetwijfeld het gevoel: heb je net heerlijk getafeld blijkt er zo een ...

De iMac Pro kost je een kleine auto

Heb je geld teveel en ben je nog op zoek naar een ultiem kerstcadeau ...

Vergeet onze Vaderdag niet!

Spulletjes kan je nooit genoeg hebben, althans dat is toch bij ons op de ...

Hosting door Fraai