Back to the '90's gamen doe je gratis via deze heerlijke gamesite

De 90’s zijn nog steeds hot! Voor we morgenavond de beentjes strekken op beats van Scooter, Vengaboys, DJ F.R.A.N.K., X-Session op Back to the 90’s & 00’s in het Sportpaleis in Antwerpen gaan we ons alvast nostalgisch opwarmen door een namiddagje nostalgisch te gamen.

Vergeet alvast de waanzinnige graphics en verhaallijnen van de tofste en nieuwste games van het moment, wij gaan terug in de tijd naar de eenvoudige vorm van gamen en jawel, inboeten aan plezier doet het niet, integendeel zelfs!

Zo botsten we op Internet Archive,die er alles aan doet om deze (oude) games weer tot leven te brengen op tablets en computers. Op hun website hebben ze een pagina, Handheld History, met daarop de tofste games van toen…van bordspellen uit de jaren ’70 tot de jaren ’90 en kaskrakers als Donkey Kong, Pac Man, Mortal Kombat, Tamagotchi en Sonic the Hedgehog! En het grootste voordeel…deze games kunnen gewoon gratis worden gedownload en werken ook gewoon op laptops en pc’s! Have Fun!

You May Also Like

Voetbalminnend gamer opgelet: De eerste trailer van FIFA 19

Afgelopen week is de E3-beurs, of zowat het Walhalla van de gamende medemens in ...

Hier is hij dan! De eerste trailer van FIFA 18 mét Cristiano Ronaldo

Electronics Arts of beter gekend als EA heeft zojuist bekend gemaakt dat de nieuwe FIFA op 29 ...

 Nike Air Zoom Pegasus krijgt aanzienlijke snelheidsupdate

Laat de trainingen maar snel beginnen… Zij die ons kennen weten dat we voetballers ...

Hosting door Fraai