Back to the '90's gamen doe je gratis via deze heerlijke gamesite

De 90’s zijn nog steeds hot! Voor we morgenavond de beentjes strekken op beats van Scooter, Vengaboys, DJ F.R.A.N.K., X-Session op Back to the 90’s & 00’s in het Sportpaleis in Antwerpen gaan we ons alvast nostalgisch opwarmen door een namiddagje nostalgisch te gamen.

Vergeet alvast de waanzinnige graphics en verhaallijnen van de tofste en nieuwste games van het moment, wij gaan terug in de tijd naar de eenvoudige vorm van gamen en jawel, inboeten aan plezier doet het niet, integendeel zelfs!

Zo botsten we op Internet Archive,die er alles aan doet om deze (oude) games weer tot leven te brengen op tablets en computers. Op hun website hebben ze een pagina, Handheld History, met daarop de tofste games van toen…van bordspellen uit de jaren ’70 tot de jaren ’90 en kaskrakers als Donkey Kong, Pac Man, Mortal Kombat, Tamagotchi en Sonic the Hedgehog! En het grootste voordeel…deze games kunnen gewoon gratis worden gedownload en werken ook gewoon op laptops en pc’s! Have Fun!

You May Also Like

Hublot heeft een horloge aan de prijs van een Ferrari…

Beter…het is gewoon een Ferrari! Hublot prijkt al langer als vandaag met reclame op ...

Deze 3D Body Scanner vertelt jou de gruwelijke waarheid

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Dit is de eerlijkste spiegel van het land. Naked, ...

Arcadetreasures: Puur jeugdsentiment!

Was jij ook een gamer, zo rond 1990? Dan zat je in die tijd ...

Hosting door Fraai