Anale seks, taboe of? Zo pak je het aan!

Geef het maar toe…hoewel er nog steeds een taboe heerst over anale seks, dromen veel mannen (en ook vrouwen) ervan. Maar eerst en vooral, is het een taboe? Cijfers spreken dit enigszins tegen. Uit een onderzoek bij hetero mannen en vrouwen blijkt namelijk dat 43 procent van de mannen en 37 procent van de vrouwen wel eens op de achterdeur klopt.

De cijfers komen trouwens redelijk overeen met een ander onderzoek, wat de uitslag dus, volgens ons, vrij betrouwbaar maakt. Let wel op, het feit dat (slechts) 1/3e  van de dames enige ervaring heeft met anale seks, betekent niet per se dat jouw bijslaapje direct de achterdeur openzet. Mocht je toch om het hoekje gaan, klop dan toch maar even op de deur, ga niet ongevraagd binnen en houd dan rekening met de volgende zaken.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6d76

Communicatie is de sleutel tot de achterdeur

Als we één ding geleerd hebben is dat praten met je partner over seks helpt. Seks moet te allen tijde bespreekbaar zijn, zo ook anale seks. Alvorens je er mee begint, bespreek het even met je vriendin en ga absoluut nooit voor het verrassingseffect. We herhalen…NOOIT! Binnen zonder bellen is zeer pijnlijk en staat gelijk aan een hoop gejank. Een dief die een huis binnendringt en verjaagd wordt door 3 hongerige Pitbulls komt er nooit  nog terug, begrijp je? Probeer eerst met zekere tact naar haar interesses te vissen of opper subtiel (humor werkt!) jouw fantasieën. Indien jullie uiteindelijk op één lijn zitten, mag dit geen probleem meer zijn.

 

Warm op!

Een voetballer sjot ook niet naar doel zonder een goede opwarming. Je zou zo maar eens een spierscheur oplopen. Handel dus voorzichtig. Forceer de boel niet en start met de juiste warm up. Mannen staan erom gekend sneller paraat te staan maar neem je tijd. Een goed opgewarmde vrouw is de sleutel tot goede seks. Benader haar met het nodige respect, gevoel en communiceer waar nodig. Ze zal vanzelf wel aangeven wanneer het tijd is om de achterdeur te betreden. Als teaser begin je best met een vinger, dan twee en  zo tast je voorzichtig af tot op het moment de rode loper naar de achterdeur volledig uitgerold is.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6d75

Nice to know

In tegenstelling tot de voordeur, wordt de achterdeur (laten we het ook hopen) niet direct vochtig. Glijmiddel helpt dus wel degelijk. Ga alvast voor het pro-spul op siliconen basis en laat de plakkerige en smaakvolle rotzooi achterwege. Een condoom is een optie, maar niet ideaal. We spreken uiteraard hier over vaste relaties, voor sommige moraalridders en onze huisarts ons even komen bekritiseren. We gaan er dan ook niet vanuit dat je bij de eerste de beste Tinderdate of One Night Stand direct de achterdeur viseert. Moest je toch in deze situatie verzeild geraken, is een condoom dus wel aangewezen. We wijken af, vaste relatie en geen condoom dus… Je kan ook maar beter de keuze maken om te eindigen met anale seks. De weg terug naar de voordeur is niet aan te raden, en werken gezien de verschillende bacteriën niet goed samen.


Oh ja, stiekem meelezende dames… anale seks resulteert niet in een blijvende anus ter grootte van de desbetreffende bezoekende pretstengel. Echt niet. De spiervezels zijn elastisch, en de spiertjes daar zijn simpelweg te strak om blijvend uitgerekt te blijven. En voor we afsluiten, de kringspier kan het – met deze tips – gewoon hebben. Enjoy lads!

Credits: Giphy/Pinterest
 

You May Also Like

Daten doe je met 'The Inner Circle'

Ze schieten als paddestoelen uit de grond, dus het moet zijn dat er nood ...

Wetenschappelijk bewezen…Wij moeten vandaag nog van de grond!

Even terug naar onze schooltijd…fysica, chemie, biologie,…neen, we bekennen, wij op de Whatmatters-redactie zijn ...

3 privésauna's om van te smelten

Relaxen, ja daar kunnen we wat van bij de Whatmatters redactie. Sauna’tje links, massage ...

Hosting door Fraai