Adrenalinejagers opgelet! Bobbejaanland komt met snelste rollercoaster in de Benelux!

Groot nieuws uit de achtertuin van uw redacteur. Daar mijn nieuw stulpje bijna grenst aan het attractiepark Bobbejaanland kan je het heel letterlijk nemen. Soit, mijn rust komende zomer zal verstoord worden door een massa aan gillende grieten en stoere roepende rekels. Bobbejaanland heeft dan ook net aangekondigd dat zij de snelste, hoogste en steilste Triple Launch Coaster van de Benelux gaan bouwen.

Om u een idee te geven wat u te wachten staat, iets soortgelijks staat er in Overrijssel en heeft een topsnelheid van 95 kilometer per uur! Maar het wordt in Lichtaart nog sneller, nog steiler en nog hoger. En dat is nog niet alles!

Bobbejaanland gaat namelijk de grootste investering in haar geschiedenis doen. Zo breiden ze het park verder uit met zo een slordige 3.000 vierkante meter, een plek dat plaats zal bieden aan een nieuwe themazone! De werken zijn gepland voor deze zomer en volgend seizoen (2019) zal de grote opening plaatsvinden! Adrenalinejunkies, nog even geduld dus! Kaarten bestellen kan HIER.

You May Also Like

Ga jij als FIFA 19-Koning aan de haal met 88.000€?

Win de FIFA 19 e-Champions League en neem een serieuze hap uit de prijzenpot ...

Boys Toys: 4 superfijne drones!

Boys en hun toys, Jens weet er alles van. Zelf hou ik het als ...

Chambers of the Curious

Hendrick’s gin is de voorbije jaren uitgegroeid tot een klassieker. Een zekerheid op café ...

Hosting door Fraai