5 sublieme plaatsen voor een vluggertje

We hopen dat de meeste lezers van Whatmatters (en stiekem zien we aan de cijfers dat dat heel wat vrouwen zijn), voldoende inspiratie hebben om zelf locaties te kiezen, maar voor de anderen willen we natuurlijk graag een adviserende rol opnemen. Zo geven we jullie vandaag 5 locaties mee, waar je het meeste voldoening haalt uit je ‘vluggertje’. Nu valt het natuurlijk te hopen dat je uit de daad zelf ook al heel wat voldoening haalt natuurlijk, maar deze plekjes maken het plaatje compleet.

Op de luchthaven

En het vliegtuig keren we ook goed. Beide stijf van de stress, niets beter om van die stress en tegelijkertijd ook de stijfheid af te geraken dan eens stevig te rampetampen. Op het vliegtuig is de kans op gepakt te worden natuurlijk wel wat groter, maar je wordt wel lid van een nog steeds redelijk exclusieve club: de Mile High Club.

In je pauze 

En dat mag al dan niet met een collega zijn. In elk geval je collega’s zullen ze ongetwijfeld afvragen waarom je met een smile tot achter je oren en een gezonde rode blos op de kaken terug achter je bureautje plaatsneemt. Maak het helemaal af door een hotel te boeken op de middag, het geeft aan het hele gebeuren wat extra cachet.

In een trappenhuis

Uiteraard nemen ‘normale mensen’ de lift, zeker naar het 17de, maar jullie kiezen vandaag voor het trappenhuis. En dan moeten er echt niet veel trappen beklommen te worden, klim maar op elkaar! Geen hond gebruikt die trappenhal nog, dus hoe groot is de kans om gepakt te worden? Vaak blinkt een trappenhuis wel niet uit in hygiëne, dus hou hier bij de standjes rekening mee. Een drugspuit in je aars kan nare gevolgen hebben.

In de gym 

Moet je beide wel een abonnement nemen natuurlijk. De mogelijkheden zijn er niet enorm, de kans op gepakt te worden vrij groot, maar dat maakt het natuurlijk juist spannend. Verbrand nog een aantal calorieën extra en neem haar lekker te grazen in de kleedkamer, douche of sauna. Dat mag met de oortjes nog in en een zweetband zijn wat ons betreft.

Op het strand

Dat mag Knokke zijn, maar met deze temperaturen is dat niet echt aangenaam. Wij zoeken het liever wat exotischer. Hou rekening met zand in de anus en misschien wel in de ogen, maar je doet ook gezonde lucht op moet je maar denken. Kijk wel uit voor overijverige strandwandelaars met een smartphone in de aanslag: vogelspotten noemen ze het.

Kan je ze alle vijf afvinken? Laat het ons weten, je verdient een prijs!

You May Also Like

Puur scheerplezier

Het is al even geleden dat we het nog eens over verzorgingsproducten hebben gehad. ...

9 dingen die vrouwen in bed wel weten te pruimen

Kan je wel wat advies gebruiken bij het aanpakken van je vrouw/vriendin in bed? ...

Hosting door Fraai