Bellissimo, die Christina Buccino

Ze wordt in het land van de laars wel eens de Italiaanse kim Kardashian genoemd. Geheel onterecht want volgens ons zouden ze Keeks (voor de trouwe fans van de ‘Kardashians’) beter de Amerikaanse Christina Buccino noemen, want laat duidelijk zijn dat deze goedgevormde 32-jarige Italiaanse er gewoonweg een pak beter uitziet als haar Amerikaanse tegenhanger.

Ze zou ook al de lakens gedeeld hebben met niemand minder dan Cristiano Ronaldo, ergens juli 2016 in het zonnige Ibiza. “Toen ik arriveerde, was Cristiano Ronaldo er al. We hebben elkaar ontmoet, spraken met elkaar en keken elkaar recht in de ogen.” “Het duurde niet lang voordat hij me uitnodigde voor een diner. Net als een echte gentleman. Dat was erg gezellig. Daarna hebben we nog een leuk avontuurtje beleefd”, vertelde ze eerder aan het Italiaanse boulevardblad Chi.

Buccino is ook een ware televisiepersoonlijkheid en werd op haar zeventiende als model ontdekt in Rome. Vanaf die leeftijd is ze al te zien op de catwalk en verschijnt ze als prachtige hinde in diverse printmedia. Van origine komt ze uit de regio Calabrië. Een regio die goed voorzien is van de nodige oren en poten…kijk maar!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Geen brons, geen zilver maar knappe DJ Sara Gold!

Bucket lists…als we deze al hebben lopen, kunnen we alvast één ding afvinken. Na ...

"Man UP!" of je staat voor paal bij Nicky Gold

Wij hebben het danslijf van een houten kapstok. Laat het de veel te korte ...

Sydney Lannoye, a.k.a. La Fille En Rose!

Sweet 21, we kunnen ons de tijd al niet meer herinneren. In onze jonge ...

Hosting door Fraai