Dit is de ideale salontafel voor jouw mancave

Tegenwoordig moet alles ‘SMART’ zijn…beginnend met uiteraard een mobiele telefoon, horloge, televisie,…noem maar op en het bestaat. Vandaag nieuw in het rijtje is de ‘Smart Side Table’. Juist, een slimme salontafel! Ideaal ‘marchandise’ voor jouw mancave, laat dat duidelijk zijn!

De genieën van Sobro, startten een crowdfundingcampagne (via Indiegogo) op om dit hebbedingetje te kunnen produceren. Met een budget van 500% op het vooropgestelde ingezameld bedrag, zijn we nu ook zeker dat dit er ook zal komen.

De tafel, die gelijk je blikjes bier koelt, je smartphone draadloos oplaadt, de omgeving voorziet van WIFI, muziek en licht zal kunnen geleverd worden tegen oktober 2018 voor de prijs van $349 (indien je nu betaalt).

Let wel op, er zijn maar 75 stuks beschikbaar en de eerste 20 zijn alvast de deur al uit!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Brouw je eigen bier voor net geen 1000 Euro!

Wat doe je als Nederlander als je het wel gehad hebt met je eigen ...

Join the Force en laat je scheren door de Star Wars-Shavers van Philips!

Star Wars…we moeten eerlijk bekennen…echte fans zijn we niet. Maar voor je ons levend ...

Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de ...

Hosting door Fraai