Dit is de ideale salontafel voor jouw mancave

Tegenwoordig moet alles ‘SMART’ zijn…beginnend met uiteraard een mobiele telefoon, horloge, televisie,…noem maar op en het bestaat. Vandaag nieuw in het rijtje is de ‘Smart Side Table’. Juist, een slimme salontafel! Ideaal ‘marchandise’ voor jouw mancave, laat dat duidelijk zijn!

De genieën van Sobro, startten een crowdfundingcampagne (via Indiegogo) op om dit hebbedingetje te kunnen produceren. Met een budget van 500% op het vooropgestelde ingezameld bedrag, zijn we nu ook zeker dat dit er ook zal komen.

De tafel, die gelijk je blikjes bier koelt, je smartphone draadloos oplaadt, de omgeving voorziet van WIFI, muziek en licht zal kunnen geleverd worden tegen oktober 2018 voor de prijs van $349 (indien je nu betaalt).

Let wel op, er zijn maar 75 stuks beschikbaar en de eerste 20 zijn alvast de deur al uit!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmaters on Boat-Tour: Met Motorola op jacht Evanna

Whatmatters Late Night… Noem de bekendste boot van Vlaanderen en waar tot een paar ...

Na de auto en de schoenen, nu ook de Lamborghini speakers

Wat doe je als je een merk of product hebt dat alleen weggelegd is ...

Met DE SCHEERKIST heb je alles bij de hand!

’s Morgen sta je vaak met de kwast in de hand, althans dat mogen ...

Hosting door Fraai