Strakke J.Lo laat zien dat op schoonheid geen leeftijd staat!

Als er dames zijn die precies al heel het leven van uw redacteur als knap meegaan, dan moet Jennifer Lopez er zeker één van zijn. Oh, wat waren wij als een echte jonge bakvis fan van de rondingen en het snoetje van deze Latina. Opnieuw en opnieuw, zo bekeken we videoclips als ‘My Love don’t cost a thing’, ‘Waiting for Tonight’ of I’m Gonna Be Alright’…

Ondertussen 20 jaar na datum, een paar kinderen en scheidingen later, ziet deze diva er op haar 48 nog altijd even appetijtelijk uit. Iets waar klonen als Kim Kardashian en company nog veel van kunnen leren. Of check anders deze foto op Instagram in een strakke legging maar eens.


Niet dat we grote fan zijn van leggings daar we deze iets teveel en onnodig in het straatbeeld zien verschijnen, veelal door chicks die deze dingen beter aantrekken als ze thuis onder een dekentje met chips en cola naar tv zitten kijken.

Doch, mocht iedereen een figuur hebben als J.Lo, het leven in een wereld vol leggings zou er zooooo veel mooier uitzien. Soit, wij zijn in onze nostalgische mood en knallen nog snel een paar YouTube-filmpjes uit lang vervlogen tijden over ons scherm. We kunnen van haar dan ook nog steeds niet genoeg krijgen!
Cover: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Waren we maar familie van Erika Van Tielen!

Wat ze ook allemaal over roodharigen mogen beweren, het raakt onze koude kleren niet. ...

Geef acht voor militair Joyce Pinoy!

We zijn in oorlog, volgens N-VA toch. Terwijl je aan het Centraal Station in ...

Josje met de billen bloot op wandel!

Die dekselse Josje toch. Ondanks haar solocarrière niet echt van de grond komt weet ...

Hosting door Fraai