Leven als God in Frankrijk in deze heerlijke crib

Dat wordt snel even nakijken of we gisterenavond 5+2 juiste cijfers gescoord hebben tijdens de Euromillions jackpot van 50.000.000 eurootjes…

Op onze zoektocht naar wat cribs in het zuiden van Frankrijk, stootten we op deze knappe villa. De industriële woning, Mira Ra genaamd, bestaat uit twee verdiepingen, gaat met zijn betonnen blokken en stenen rustieke muren helemaal op in de natuur en dit alles wordt nog eens extra bekrachtigd met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

De vele ramen zorgen één voor enorm veel licht én tegelijk voor één van de mooiste verzichten die je je maar kan bedenken aan de Côte D’Azur. Wij zien ons alvast met een pak vrienden (5 kamers) genieten van de zonsondergang met een frisse magnum fles Côte de Provence op één van de twee terrassen of zwembad met zich op de zee. We weten zeker, God woont en leeft in Frankrijk…

Credits: Designboom

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wij zijn helemaal HOOKED aan deze rum

Zelf blijven we nog steeds trouw aan de gin tonic, maar heel wat vrienden ...

Nooit geen weessokken meer!

Eén van de grootste mysteries ter wereld? Het verdwijnen van sokken in de wasmachine/droogkast ...

De Whatmatters selectie FOODTRUCKS voor elk moment van de dag

Foodtrucks & hun festivals, je kan er al jaren niet meer omheen. Je kan ...

Hosting door Fraai