Yes! Jennifer Aniston is terug single!

Ok, lachen of hopen op andermans miserie is niet tof en doe je normaal niet…normaal…tenzij je een man bent en net als ons in de late jaren ’90 en begin jaren ’00 stiepelzot was van die ‘rosse voenk’ uit Friends, Rachel, oftewel Jennifer Aniston.
Goed wetende dat het alleen een platonische verliefdheid kan worden worden we wel warm met het gedacht in het verre Hollywood, Los Angeles, een jonge(?)dame een stevige schouder nodig heeft om even op uit te huilen. Het is dan ook afgelopen tussen Jennifer Aniston en Justin Theroux.

Wat de reden van de breuk is, is niet gekend. Vermoedelijk speelt de lange afstand (NY vs L.A) een grote rol. Ze hebben het nieuws ook zelf bevestigd in New York Daily News: “In een poging verdere speculatie te stoppen, hebben we besloten onze breuk aan te kondigen. De beslissing is gezamenlijk en met liefde genomen aan het einde van vorig jaar. We zijn twee beste vrienden die besloten hebben hun wegen als een koppel te laten scheiden, maar we kijken uit naar een liefdevolle vriendschap.”
Zij die nog een goed geconserveerd Milfje (zonder kinderen wel) van 49 willen scoren, kunnen alvast nu hun ticket richting de Hollywood Hills boeken…misschien kan er als bedankje voor jouw zorgen en schouder zelfs een stripactje af…


Cover: Instagram

tcoc

You May Also Like

Dit bommetje wordt de nieuwste verleidster in Temptation Island

Eerder kregen we al te horen dat Yana Daems, nog samen met Tijs te ...

Wat een knappe Friese amazone, Femke ven den Hazel

Als je aan een klein meisje vraagt wat ze wil worden, dan komt er ...

Fitnessen met Evgeniya Malakhova

50% van de Whatmatters-redactie traint zich een paar uren per week te pletter in ...