Whatmatters Shoot: Estrella Pau by studioAMAZING

Even terug naar de tijd. Een dik anderhalf jaar geleden toen we net gestart waren met Whatmatters en slechts een handvol volgers, bezoekers en fans hadden hebben we een dik interview gescoord met Estrella Pau. Wij kenden ze als één van de hooggeplaatste Nederlandse dames in de FHM 500, van een luxe jaarkalender bij het ter zielen gegane in print P-magazine en Ché. Tijd om meer dan 7000 volgers op Facebook, 10.000 op Instagram en 70.000 maandelijkse bezoekers op de site later ze nog eens de kleren van het lijf te vragen. Dit kon niet zonder de hulp van Yuris, de fotograaf die voor de prachtige plaatjes zorgde! Lees en vooral kijk mee en geniet!


Hey Yuris, bedankt voor vandaag! Stel je eens even kort voor?
Ik zie mezelf als ‘a creative’. Ik ben fotograaf, grafisch ontwerper en ik maak ook websites. Mijn werk is te zien op m’n site www.studioAMAZING.com. Ik maak ook beats en ben te volgen op Instagram onder de naam risrobot.
Een creatieve duizendpoot dus! Hoe is het allemaal begonnen?
Ik heb van jongs af aan het altijd leuk gevonden om foto’s te maken. Ik ben wel altijd creatief bezig geweest en visueel ingesteld. Vroeger tekende ik veel en van beelden maken met een potlood ben ik beelden gaan schieten met een camera. studioAMAZING bestaat ongeveer 5 jaar. Ik maak voornamelijk foto’s van feesten, festivals en vrouwelijke modellen.

Een topjob dus! Wat is tot nu toe je hoogtepunt?
De grotere festivals waar ik met studioAMAZING foto’s mocht maken zijn zeker de hoogtepunten. Mysteryland in Nederland met meer dan 50.000 bezoekers of Untold Festival in Roemenië met totaal meer dan 300.000 bezoekers. Foto’s maken van zoveel verschillende dansende, gezellige mensen is top. Ook om voor het publiek en de podium foto’s maken van de beste DJ’s zoals Afrojack, Marshmello. Of zelfs op de podium foto’s maken van DJ Chuckie of Nicky Romero is zeker het beste manier om het feest of festival te ervaren en om het vast te leggen. Oh en foto’s maken van Estrella is zeker ook een hoogte punt.
Dat zal deze knapperd maar al te graag horen! Wat is de tofste reactie die je tot nu toe gekregen hebt?
Alle reacties die postief zijn van modellen, artiesten, DJ’s, organisatoren, feestgangers zijn tof. Ik zie dan hoe belangrijk foto’s maken is. Het zijn meestal leuke en goede momenten die je vastlegt. Als je foto’s terug kijkt brengt het je terug naar het moment.

Wat is het meest onaangename wat je hebt meegemaakt?
Ik ben wel altijd postief ingesteld. Ik probeer altijd van iets onaangenaams er iets aangenaams van te maken. Good Vibes Only.
Mooi uitgangspunt! Hoe hebben jullie elkaar gevonden?
Estrella en ik gaan way back. Onze eerste fotoshoot was zeker 5 jaar geleden. We zijn cool. Ik heb haar ook geholpen met haar website www.ModelEstrella.com wat nu wel een update nodig heeft. We waren beiden op twee Playboy feesten en op Ibiza. Veel mooie foto’s gemaakt. Check de foto’s.
Zijn we volop mee bezig! Waarom werk je graag met Estrella?
Ze is super chill om mee samen te werken. Altijd als we samen werken is het wel gezellig. Het zit ook in onze cultuur. We zijn beide Indo.

Ik zie Estrella knikken, paar vraagjes voor u dan, woon je nog Down Under?
Nee, ben al een tijdje weer terug in Nederland.
Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Ik doe nog steeds modellenwerk. Vorig jaar veel gereisd naar o.a. Zuid-Afrika, Dubai, Zuid-Korea, Ibiza. Heb hier en daar verschillende projecten lopen.

Je ziet er verbluffend uit, vertel eens, wat is jouw beauty secret?
Veel water drinken!
Damn, wijn, telt dat ook? Nee zeker…en wat mannen boeit, nog steeds in een relatie? 
Ja, In een relatie. Ik ben niet single.
Dat moet een echte geluksvogel zijn! Heb je plannen komende maanden? Nog ambities?
Ik ben bezig met een pand waar ik iets voor mezelf ga ondernemen. Ik ga meer ondernemen en iets minder modellenwerk doen. Meer reizen naar het buitenland en verschillende landen bezoeken. Meer van de wereld ontdekken. Ambities? Ik wil ook graag acteren. Ik heb verschillende kleine rolletjes gehad in series en wil daar verder mee door gaan. Een belangrijk rol in een serie of film zou mooi zijn.

We zullen regisseurs als Bilal, Adil en Erik Van Looy alvast dit interview even doorsturen! Voor we afsluiten gaan we nog snel even door naar onze vluggertjes…
Innerlijk / Uiterlijk?
Beide wel belangrijk. Innerlijk is uiteindelijk belangrijker dan uiterlijk.
Mijn favoriete land is…Nederland
Mijn favoriete stad is…Los Angeles
Hollywood wacht! 

Mijn favoriete snack is…Zoete aardappelen uit de oven
Mijn favoriete lied op dit moment is…Perfect – Ed Sheeran & Beyoncé
Mijn favoriete dier is…Olifant

Ik vind mezelf gewoon heel sexy als ik…lekker in m’n vel zit!
Ik word helemaal wild van…Wild in de zin van… ?
Tgoh, mencrush? Heb ik niet echt. Sorry.
Girlcrush dan? Adriana Lima

Helemaal akkoord! Bedankt allebei voor de tijd, shoot en succes met al jullie ondernemerschap! Estrella kan je volgen op Facebook en haar site, Yuris op Instagram, site en Facebook! Doen!

 
Credits & Production: studioAMAZING

You May Also Like

Roebels in overvloed? Kies voor deze carrière

De wereld draait om roebels! Ok, en wat dan met liefde, genegenheid, kinderen en ...

Psychologe Sabine Schendstok vind je tegenwoordig in Kaapstad

Sabine Schendstok, met zo een naam kan het al bijna niet anders of je ...

Debby Gommeren is living 'The American Dream'

Stel je voor…je hebt een vriendin die wel eens vaker naar LA gaat op ...

Hosting door Fraai