Waarom ook jij vannacht kijkt naar de 52e Super Bowl !

Vannacht is het de jaarlijkse hoogmis in sport en de Amerikaanse televisie. Commercials van 5 miljoen dollar en meer per 30 seconden, een spetterend Half-Time concert (laat Justin Timberlake opnieuw een tepeltje los net als in 2004?) en talloze vedetten in de tribune…de 52e Super Bowl is er klaar voor! Dit jaar staan de New England Patriots en de Philadelphia Eagles tegenover elkaar. Tom Brady, superster van The Patriots, en mijnheer Gisele Bündchen, gaat op zoek naar zijn 6e Bowl. Cadeau zal hij het in ieder geval niet krijgen. De Eagles azen op revanche en kunnen na 2 verloren finales (1981 & 2005) hun eerste eindzege pakken.


Voor de bijna bejaarde en 40-jarige QB (Quarter Back) van favoriet The Patriots is het vannacht zijn 8e deelname aan een Super Bowl en hij denkt nog niet aan stoppen. “Zolang ik op een hoog niveau blijf presteren en de overtuiging heb om mezelf een heel jaar te verzorgen, blijf ik spelen”, zegt de superster. “Ik hou van het spel en ik hou ervan om voor de Patriots te spelen.”


In de ongetwijfeld spannende finale zullen The Patriots moeten afrekenen met The Eagles uit Philadelphia. De ploeg uit Pennsylvania zijn sowieso de underdog en verbaasde dit seizoen jan en alleman in het doorstoten naar de finale. Zelfs het uitvallen van hun QB Carson Wentz enkele weken voor de playoffs was geen belemmering. Met slechts 3 verliesmatchen eindigden ze mooi eerste in de NFC (National Football Conference). Derde keer goede keer voor The Eagles? Wij zitten alvast klaar deze nacht!

Credits: Instagram/Twitter

tcoc

You May Also Like

Dimitri Vegas & Like Mike op 2 in DJ MAG Top 100

Feestje in Amsterdam gisteren tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Onze nationale DJ-rotsen, euh, trotsen, ...

Iggy Azalea laat handelsmerk nog eens wild klapperen (video)

Voor zij die houden van het betere stevige billenwerk… Als er één zangeres is ...

Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren… Vergeet ‘grote zus’…de dikste ...