Vissen als een echte vent doe je zo!

Word je net als ons al mottig van de gedachte aan zeedeining? Ben je een fervent visser en mag het voor jou net iets actiever dan op een stoeltje langs de waterkant of op een boot? Wel, haal de duikbril, snorkel en zwemvliezen maar boven en ga een het speervissen.  Wij volgden ons grote voorbeeld, Mark Healy, een man die laat zien hoe echte mannen vissen!
Mark, gepassioneerd Big Wave surfer en onderwatervisser leeft in en rond water. Vissen om te vissen is niet aan hem besteed. Met een surfplank het water in, één tegen één met de natuur, jagen, vangen, fileren, vers eten, delen,… . Daar draait het allemaal om! Kijk maar mee naar zijn laatste video en krijg alvast goesting om volgende keer mee te gaan!

 
Credits cover: Vimeo/YouTube

You May Also Like

Is dit de eerste naaktfoto die wél op Instagram mag blijven staan?

De modellenwereld in revolutie tegen de preutsheid van Instagram. Afgelopen dagen is er weer ...

De gezellige 'Daredevil' in Vita Saltarelli

Dat het er in Doetinchem, ook wel bekend onder de naam Deutekom, vrolijk aan ...

Margot Robbie speelt mevrouw 'Playboy'!

We zijn nog niet helemaal bekomen van het verlies van ons stichtend voorbeeld, zijnde ...

Hosting door Fraai