Vissen als een echte vent doe je zo!

Word je net als ons al mottig van de gedachte aan zeedeining? Ben je een fervent visser en mag het voor jou net iets actiever dan op een stoeltje langs de waterkant of op een boot? Wel, haal de duikbril, snorkel en zwemvliezen maar boven en ga een het speervissen.  Wij volgden ons grote voorbeeld, Mark Healy, een man die laat zien hoe echte mannen vissen!
Mark, gepassioneerd Big Wave surfer en onderwatervisser leeft in en rond water. Vissen om te vissen is niet aan hem besteed. Met een surfplank het water in, één tegen één met de natuur, jagen, vangen, fileren, vers eten, delen,… . Daar draait het allemaal om! Kijk maar mee naar zijn laatste video en krijg alvast goesting om volgende keer mee te gaan!

 
Credits cover: Vimeo/YouTube

tcoc

You May Also Like

Het Boefje in Robin Hamersteen

We gaan ineens met de deur in huis vallen. Ook wij bij Whatmatters hebben ...

10 dingen die mannen doen, maar vrouwen absoluut niet weten!

Het nieuwe jaar staat bijna voor de deur en dan wordt het tijd om ...

Noëlle Wapstra jaagt met succes dromen na

‘De meeste dromen zijn bedrog…’ Niet dat wij grote fan zijn van de Nederlandse ...