Valentijn vieren met je lief? Pop dan deze gelimiteerde Moët & Chandon

Commercieel gedoe of niet, je lief/vrouw/date verwacht iets! En zij die op voorhand tegen je zeggen dat ze dat niet doen, spreken niet geheel de waarheid…of loop jij het risico nog een gans jaar naar je hoofd geslingerd te krijgen dat je niets voor haar gedaan hebt met Valentijn? Wij hebben alvast een leuke tip!
Pop gewoon dit gelimiteerd flesje van champagnehuis Moët & Chandon. Een flesje ter ere van ‘Madame de Pompadour’. Je zal je je waarschijnlijk afvragen wie die dame is, wel, we zijn geen leerkrachten geschiedenis maar om het kort te schetsen, Madame de Pompadour introduceerde als grootste vertrouweling en adviseur Moët & Chandon bij Koning Lodewijk XV ergens in de jaren 1700. Ze was bekend als pionier op gebied van interieurontwerp, stijl en literatuur. Ook in het hedendaagse imago van de Franse hoofdstad Parijs, als stad van de mode, liefde en vrijheid, had zij een sleutelrol.

De flessen die Moët & Chandon op de markt brengt met dit thema zijn geheel in stijl van een koninklijk gemaskerd bal opgemaakt met een toets van de diversiteit in culturen van de Franse romantische hoofdstad.
De flesjes (Rosé Impérial) zelf zijn te verkrijgen in 2 maten. Een traditionele 0.75l (€59,95) en een miniversie van 0,2L (€17,95). Waar wacht je op? Poppen die fles en laat ze zich een dag echt koningin voelen!

Bron: Pureluxe.nl
 

You May Also Like

5 tips om te scoren bij je schoonvader

De schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

Exclusief & smaakvol

Bij Whatmatters houden we van schoonheid, dat zal ondertussen wel duidelijk zijn. Voor de ...

9 x wijn met Whatmatters

Niet voor niets noemt onze eigen column Wine, Dine & 69. Bij Whatmatters lusten ...

Hosting door Fraai